Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Евандро: „Морамо да обрадујемо навијаче освајањем Купа“

Евандро
Евандро
Евандро

После годину и по проведених у црвено-белом дресу Бразилац Евандро Гоебел у среду 16. маја имаће прилику да освоји први трофеј са београдским клубом. Својом креативношћу и фудбалским умећем имаће задатак да разигра саиграче у нападу, али и да уколико му се укаже прилика и сам буде стрелац.

– Није битно ко ће сутра бити најбољи на терену, ни ко ће постићи голове, већ је најважније да као целина будемо компактни и остваримо жељени резултат, односно освојимо Куп и тако обрадујемо навијаче којима ће пехар сигурно пуно значити – рекла је Звездина „десетка“.

Током боравка у Атини, сјајни везиста тренирао је одвојено од екипе, због лакше повреде, затим је пропустио и првенствени меч прошлог кола са Радом, све у циљу како би утакмицу сезоне дочекао што спремнији.

– Осећам се добро. Нормално тренирам са екипом, и могу да кажем да је озледа мишића прошлост. Све мисли усредсредили смо на финалну утакмицу. Морамо да изађемо на терен хладне главе и да будемо максимално сконцентрисани на дешавања на терену. Финале је увек неизвесно, игра се само једна утакмица, немамо право на поправни и због тога морамо сви да дамо 100 посто својих могућности и максимално борбеном и одговорном игром дођемо до победе – изјавио је Гоебел који никако не мисли да због лоших игра у првенству треба подценити екипу Борца.

– Они јесу испали из лиге, али то нама само може да отежа посао. Желеће да се искупе за лошу сезону освајањем Купа, и сигурно ће бити мотивисани. Није нам било лако против њих у утакмицама за бодове, не очекујем ни да ће сутра бити. Ради се о доброј целини са доста квалитетних појединаца, и само уколико, понављам, будемо дали свој максимум, и играли најбоље што умемо, освојићемо трофеј – закључио је Евандро.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

2 comments

ssss мај 15, 2012 at 13:16

3 1 za zvezdu tako bi trebalo da bude

Reply
escort мај 15, 2012 at 13:06

SRCE NA TEREN! Samo tako ce mo pobediti. Oni su naelektrisani, a sigurno ce ih klub ciji su satelit i premirati, da nam otezaju posao. Dakle 100% borbeno i uklizavanje na svaku loptu, da prsti! Tek tada ce nas kvalitet doci do izrazaja. Srecno Zvezdo!

Reply

Leave a Comment