Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Омладинска школа – прво финале, прва победа

Од 28. априла до 1. маја на изузетно лепим теренима фудбалског клуба „Синђелић“ одржао се први турнир млађих категорија за 2001. годиште. Екипе су биле подељене у две групе: Синђелић, Партизан и ОФК Београд у једној групи и Телеоптик, Рад и Црвена Звезда у другој.

Дечаци који су успешно наступали за наш клуб су: Петар Кашић, Алекса Бонџић, Урош Игњатовић, Страхиња Ераковић, Никола Савић, Петар Јелић, Алекса Пулетић, Марко Олуић, Матеја Стојановић, Михајло Марковић, Никола Јеремић, Богдан Јочић, Вукан Ковач, Стефан Тримановић, Његош Купусовић, Лука Ђорђевић, Стефан Петровић, Лука Петровић.

Наша екипа је у групној фази постигла следеће резултате:

Телеоптик – Црвена Звезда 0:7, а голове су постигли: Тримановић 2, Купусовић 2, Јеремић, Јочић, Олуић.

Рад – Црвена Звезда 0:4, голове су постигли: Ковач, Јелић, Тримановић, Марковић.

Финале: Црвена Звезда – Партизан 2:0, голове на овој утакмици постигли су Ђорђевић и Купусовић.

Најбољи стрелац турнира са четири постигнута гола је наш играч, Његош Купусовић. Пехар је предао наша фудбалска легенда Слободан Цоле Јанковић. Организатор турнира за најбољег играча турнира је прогласио такође нашег играча, Уроша Игњатовића.

На изузетно добро припремљеном терену са вештачком травом наша екипа је из утакмице у утакмицу играла све лепше. Доминирали смо у свим елементима фудбалске игре у односу на противнике. Општи утисак свих присутних је, да је игра наше екипе тренутно за копље испред свих екипа учесника.

Захваљујемо се домаћину на позиву и упућујемо све честитке за успешну организацију турнира.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

5 comments

Rambo sa Balkana мај 10, 2012 at 17:06

Sjajna generacija, gledao sam ih više puta, 3 klase ispred groblja, 2 ispred Rada. Samo napred volite i uživajte u fudbalu kao i do sada, rezultati će sami doći!!!

Reply
zvezdaš-rajvoSa мај 10, 2012 at 16:26

Zapazite ovog našeg malog golmana na slici gore. Mali je u dresu Reala iz Madrida i na dresu se jasno vidi B-win, što se meni ne sviđa. Pa Zvezda je dovoljno veliki klub da to ne sme da dopusti. Inače, svaka čast za osvojeni turnir. Mi imamo najbolje omladinske škole u fudbalu, basketu i odbojci, a imamo i jako talentovano decu u vaterpolu, tako da nema zime za nas u narednim godinama. Samo tu decu treba dobro preusmeriti i postaviti ih na pravi put, da pre svega budu dobri ljudi i dobri igrači.

Reply
dexa7 мај 10, 2012 at 19:15

Pa mozda neki spanac? 🙂

Reply
Zvezdina skola мај 10, 2012 at 14:17

Odgledao sam snimak,koji se moze naci na jutjubu i zaista su dominirali u tom finalu samo roditelji bi mogli malo bez vike „Ajde,Urose,Ajde ovaj ajde onaj“ i „Zasto ne uvodi Mareta,zasto ovo zasto ono?“ nego nek puste trenera da radi svoj posao i tu decu da se igraju.

Reply
igor nbgd мај 10, 2012 at 14:15

Bravo klinci!

Reply

Leave a Comment