Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Поповић: „И ми старији можемо да напредујемо“

Петар Поповић
Петар Поповић
Петар Поповић

Када је тешко ту је Петар Поповић. И на мечу 11. кола АСЛ сјајни центар био је један од најзаслужнијих што су црвено-бели савладали Мега Визуру. Посебно је интересантно да је у малом градском дербију у своју игру унео једну велику новину. Шут са дистанце био је на високом нивоу.

– И ми старији играчи можемо да напредујемо. Сваки нови сегмент добро дође. Никада се не треба задовољити неким већ постојећим предностима које евентуално имаш. То је кључ за сваког кошаркаша. Увек има простора за напредак и то је једино право размишљање. Из дана у дан се трудим да добро тренирам и напредујем колико је то могуће- почиње причу Поповић.

Ретка је ситуација да на нашим теренима неку упути више од 20 шутева на кош.

– Јесте стварно реткост. То није био план, једноставно сусрет са Мега Визур се тако развијао и лопте су ишле на мене.

Мотив за победом никада не мањка.

– То је сигурно. Тај вишак адреналина прати ме кроз целу каријеру, а посебно је изрежено сада. Играм у свом граду и клубу за који од малих ногу навијам. То је велика ствар, желим Звезди да се одужим на прави начин- констатује црвено-бела 55-ица.

Тренер Визуре, Влада Вукојичић истакао је да је Звезда против његовог клуба одиграла меч сезоне.

– Истина је да смо играли добро. Падови концентрације више не смеју да нам се дешавају, то нас прати на скоро свакој утакмици. Морамо да играмо свих 40 минута иначе нам прети велика опаснот . Сви озбиљно тренирају и могу да погоде, то заиста није фраза, разлике у квалитету су мале. Морам да цитирам нашег тренера Пешића: „И концентрација се тренира“- завршио је стамени центар.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

4 comments

Anka мај 4, 2012 at 17:21

Dobro bre Peroo kakva ti je to izvala i vi stariji da napredujete. Pa ja koliko znam vi iskusni treba da vucete mlade u svakom smislu te reci pa i u napretku! :S

Reply
kalu мај 4, 2012 at 16:37

E pope da svi imaju srce kao ti gde bi nam kraj bio.Zivim za aj dan kada docu delije i da vidim njegove reakcije na mecu.Veliki covek,veliki patriota!

Reply
bari 1991 мај 4, 2012 at 16:03

pop je kralj i pravi DELIJA

Reply
auu мај 4, 2012 at 15:55

koliko se ovaj covek napali kad igra , nemoguce , ZNACI UBICE NEKOG Za 1 poen !!! KRALJ

Reply

Leave a Comment