Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић: „Након предности изгубили конце игре“

Петар Поповић
Петар Поповић
Петар Поповић

Умало да након три добра периода игре Црвена звезда направи од готовог вересију на утакмици против Мега Визуре. Могла је да се поново Војводина, међутим велика предност нашег тима из првих 30 минута омогућила је да на Мали Калемгдан стигну нови бодови, који ће вероватно много значити у коначном пласману.

„Ми интезивно радимо на томе на тренингу, анализирамо, али очигледно још нисмо спремни да када успоставимо контролу игре то испоштујемо до краја. Мислим да су наши момци, што се тиче борбености, дали максимум. У неком тренутку смо изгубили ритам игре и то је могло скупо да нас кошта. Ми смо урадили практично све што је било потребно да одиграмо онако како треба да се игра против Мега Визуре. Скоро перфектни смо били у одбрани на њихова спољна три играча Милисављевића, Јарамаза и Миљеновића. Повећали смо предност на 16 поена, али онда смо почели да губимо конце игре„, рекао је Пешић након утакмица а објављује „Журнал“.

Андрија Милутиновић сматра да је меч преломљен у трећем периоду игре.

Отворили смо меч веома ангажованом одбраном. Али, било је и грешака па смо дозволили Мега Визури отворене шутеве што су они искористили и сустигли нашу предност. Мислим да је кључна била трећа четвртина у којој смо добро одиграли. Касније смо имали малих осцилација и на томе морамо да радимо, али мислим да је наша победа заслужена.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

1 comment

comi мај 3, 2012 at 20:06

ma vi ste nula

Reply

Leave a Comment