Moja Crvena Zvezda
КошаркаРепрезентација

И ЖКК Црвена звезда има репрезентативку

Zenska reprezentacija Srbije

Пре само годину дана ЖКК Црвена звезда налазио се пред гашењем. У претходном периоду црвено-беле кошаркашице су убедљиво освојиле прво место у домаћем шампионату, а плеј-офу Супер лиге досегле су укупно шесту позицију. Након тих, реално успеха, наш женски кошаркашки колектив може да се похвали да је изнедрио и једну репрезентативку Србије.

Наиме, селектор женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић саопштила је списак репрезентативки које ће покушати да обезбеде Србији пласман на Европско првенство 2013. године. Међу њима се нашло и име Звездине кошаркашице Наташе Ђорђевић.

Квалификациони турнир на програму је од 13. јуна до 14. јула, а женска репрезентација Србије налази се у групи „Б“ са селекцијама Црне Горе, Пољске, Естоније и Швајцарске. Две првопласиране екипе пласираће се на ЕП у Француској 2013. године.

Повезане вести

4 comments

Ivan апр 27, 2012 at 10:37

Imamo i Crvendakicku koja vazi za vrlo talentovanu klinku.

Reply
Ncssczv апр 28, 2012 at 21:25

Koja trenira u Lo (povremeno) ,a u Bg ide samo na utakmice !

Reply
Anka апр 27, 2012 at 09:33

Devojke ce sledece sezone biti jos bolje! videcete jer sada imaju gde da treniraju, a treniraju upravu u Basket Lendu. svaka vam cast na dosadasnjim rezultatima u ovoj sezoni. Nadam se uskoro da ce se Zvezda u kosarci vratiti tamo gde joj je mesto: zna se da su odbojka i kosarka u obe konkurencije, kroz istoriju, bile zastitini znak pored fudbala!

Reply
Anka апр 27, 2012 at 11:02

„>>zastitni znak pored fudbala u nasem klubu!..“ ovo je trebalo da bude kraj recenice. sta ja kucam…strasno..

Reply

Leave a Comment