Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и кадети желе да наставе серију тријумфа

Омладинцима и кадетима Црвене звезде предстоје нови окршаји у националном првенству. Црвено-беле јуниоре очекује гостовање у Земуну, истоименој екипи, а меч ће се одиграти у недељу од 16 часова. Док ће кадети нашег клуба гостовати Телеоптику, у суботу од 12 часова и 30 минута. Графичару у госте долази Мачва, а утакмица је на програму у недељу од 16 часова.

Изабраници Ненада Милијаша у пролећном делу не знају за пораз. Савладали су Вождовац (1:0), затим су гостовали екипи Новог Пазара и остварили сигуран тријумф (0:3), док су у последњем одиграном колу за нама убедљиво славили над лучанском Младости са 5:0. Црвено-бели су у првој утакмици одиграној на теренима иза југа Маракане, поделили бодове са екипом из Земуна (2:2), иако су на полувремену водили резултатом 2:0. Поготке за наш тим су постигли Вељко Вукојевић и Урош Тегелтија. Меч између Црвене звезде и Земуна можете испратити на Звезда ТВ, као и истоименом Јутјуб каналу у одложеном термину.

Кадети Црвене звезде су након ремија са Вождовцем (1:1), савладали Кикер у гостима (0:2), док су као и њихове старије колеге уписали “петарду” против Младост из Лучана (5:0). Наши играчи се налазе на првом месту са 49 освојених бодова, док противник заузима 12. позицију са 22 освојена бода. У утакмици одиграној у првом делу сезоне, црвено-бели су славили минималним резултатом, а једини погодак на мечу је био дело Стефана Младеновског. Утакмицу кадета Звезде и Телеоптика можете пратити уживо од 12 часова и 30 минута на програму Звезда ТВ.

Сениори Графичара дочекују Мачву из Шапца и надају се наставку одличних резултата. Изабраници Марка Неђића се налазе у изузетној форми, те иза себе имају три тријумфа у низу. Редом су падали Смедерево (1:2), Младост ГАТ (2:1), да би на крају копље положио и ОФК Вршац (2:3). У првој утакмици поменутих ривала није било голова. “Графоси” се налазе на позицији која води у плеј-оф, те нема сумње да ће дати све од себе да у наредна два кола обезбеде пласман међу осам најбољих екипа. Сусрет Прве лиге Србије између Графичара и Мачве ћете бити у прилици да гледате у одложеном термину на Звездиној клупској телевизији.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Графичар – Вождовац
Субота, 10 часова и 30 минута, млађи кадети – Вождовац – Црвена звезда
Субота, 11 часова, омладинци – Графичар – Чукарички
Субота, 11 часова, млађи омладинци – Земун – Црвена звезда
Субота, 12 часова и 30 минута, кадети – Телеоптик – Црвена звезда (УЖИВО)
Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Чукарички
Субота, 15 часова, пионири – Графичар – Раднички НБ
Субота, 16 часова, пионири – ОФК Београд – Црвена звезда
Субота, 16 часова, млађи пионири – Рад – Црвена звезда

Недеља, 9 часова, млађи пионири – Партизан – Графичар
Недеља, 10 часова, млађи кадети – Чукарички – Графичар
Недеља, 16 часова, ПЛС – Графичар – Мачва (ОДЛОЖЕН ПРЕНОС)
Недеља, 16 часова, омладинци – Земун – Црвена звезда (ОДЛОЖЕН ПРЕНОС)
Недеља, 16 часова, млађи омладинци – Балкан Миријево – Графичар
Недеља, 18 часова, петлићи – Црвена звезда – Синђелић

The post Најава преноса – Омладинци и кадети желе да наставе серију тријумфа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment