Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин трио у младој репрезентацији

Позив селектора младе репрезентације Србије је стигао на адресу тројице играча Црвене звезде – Огњена Мимовића, Стефана Лековића и Уроша Кабића, који ће бранити боје наше земље на предстојећем мечевима квалификација за Европско првенство.

Огњен Мимовић је дебитовао за први тим Црвене звезде и приказао одличне партије, те је заслужено уследио позив селектора младе репрезентације Србије. Такође, део националног тима до 21 године ће бити и фудбалери Звезде који се налазе на позајмицама, Стефан Лековић (Виљареал) и Урош Кабић (Торино).

Орлићи ће се окупити у понедељак – 18. марта у Новом Саду, а током мартовског циклуса ће одиграти два квалификациона меча. Први је заказан за 22. март, када ће од 19 часова и 30 минута на стадиону “Емил Мајриш” одмерити снаге са домаћином Луксембургом, а наредни дуел их очекује четири дана касније, када ће од 18 часова угостити селекцију Северне Ирске у Лесковцу на стадиону “Дубочица”.

Подсећања ради, млада репрезентација Србије се налази у групи Ф са селекцијама Енглеске, Украјине, Северне Ирске, Азербејџана и Луксембурга. Европско првенство ће се одржати у Словачкој 2025. године.

The post Звездин трио у младој репрезентацији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment