Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети савладали Кикер

Кадети Црвене звезде су забележили победу у сусрету са Кикером на гостовању резултатом 0:2. Стрелци за наш тим су били Костов у 55. минуту и Младеновски у 87. минуту утакмице.

Кикер – Црвена звезда 0:2 (0:0)

Стадион: ФК „Металац“ Краљево.

Судија: Ненад Ђорђевић.

Стрелци: Костов у 58. и Младеновски у 87. минуту.

Жути картони: Ратковић, Вујовић, Гаровић, Јовановић (Кикер), Стојановић, Бубања (Црвена звезда).

Црвени картон: Николић (Кикер).

Кикер: Барлов, Чоловић (од 86. Ивановић), Николић, Гаровић (од 80. Ђуровић), Вујовић, Ратковић (од 80. Пантовић), Николић, Вуковић, Давидовић, Прибојац (од 58. Јовановић), Дреноваковић (од 65. Јовичић).

Црвена звезда: Бекоња, Булатовић (од 71. Столић), Павловић, Стојановић, Ивановић (од 74. Ристовски), Бубања, Костов, Василић (од 83. Тадић), Мишић, Ранковић (од 71. Цветковић), Дамјановић (од 71. Младеновски).

Офанзивним приступом на самом почетку утакмице, наши играчи су добили шансу да са беле тачке дођу до предности. До промене резултата није дошло, јер извођач најстроже казне, Дамјановић није био прецизан. Нападали су црвено-бели константно у првом периоду игре и имали мноштво прилика за погодак. Међутим, на паузу се отишло без голова услед велике доминације и огромног броја шанси за гол.

Наставили су наши кадети са високим пресингом и сталним притискањем противника на његовој половини терена. Након корнера у 58. минуту лопта се одбила до Костова, који је са ивице шеснеастерца прецизно шутирао и савладао чувара мреже домаћина. Гол који је постигла Звездина десетка је унела велико сампоуздање, те су играчи Црвене звезде константно стварали шансе и приморавали противника на одбрану кроз цео ток утакмице. Заслужили су Звездини бисери други погодак и он је дошао након одличне акције целе екипе. Василић је у 87. минуту додао до Столића, он је петом фантастично проиграо Младеновског, који је у ситуацији један на један са голманом Кикера био немилосрдан и поставио крајњи резулат утакмице.

The post Кадети савладали Кикер appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment