Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет гостује Бајерну, црвено-бели после тренинга кренули пут Немачке (петак, 20.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет после паузе због националног Купа и обавеза са репрезентацијама настављају путешествије у Евролиги. Црвено-бели су у четвртак одрадили тренинг, после ког су кренули пут Минхена где ће гостовати екипи Бајерна у утакмици 27. кола овог такмичења.

У првом сусрету ове сезоне славили су црвено-бели резултатом 74:68. У победи Црвене звезде над Бајерном у препуној београдској Арени најрасположенији је било Милош Теодосић са 16 поена, односно Лука Митровић са 11.

Јанис Сферопулос у мечу против Бавараца неће моћи да рачуна на повређеног Милоша Теодосића, као ни на Николу Топића и Треја Томпкинса, који се опорављају од повреде.

Опоравак младог Топића тече по плану, почео је да тренира, а о његовом повратку на терен клуб ће благовремено обавестити јавност.

Пред пут у Немачку о очекивањима је говорио тренер Јанис Сферопулос: – Прошла је пауза, недостајали су нам репрезентативци, комплетни смо били тек јуче и имамо тренинг сад пред лет. За нас је веома важно да одиграмо добар меч. Бајерн је веома добар тим, нарочито на домаћем терену. Играју са доста хемије на терену, много су бољи него кад смо играли први пут. Идемо да се боримо жестоко за сваки посед, за сваку лопту, у одбрани и нападу. Играћемо своју игру, хоћемо да се вратимо са добром игром и ако је могуће добрим резултатом.

Дејан Давидовац: – Моја очекивања су да смо спремни после ове паузе, имали смо времена да се опоравимо, макар неки од играча тако да сигурно идемо спремни у наредну утакмицу. Што се тиче противника, добра екипа са доста искусних играча, играју у пуном саставу, сви су се вратили из повреде, тако да очекујем тешку утакмицу.

Подсетимо, утакмица између Црвене звезде Меридианбет и Бајерна је на програму у петак од 20 часова и 30 минута.

The post Црвена звезда Меридианбет гостује Бајерну, црвено-бели после тренинга кренули пут Немачке (петак, 20.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment