Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ендиаје: Милојевић ми вратио самопоуздање, гладан сам голова

Постигао је два гола на последње две утакмице Шериф Ендиаје и тако најавио сјајну нападачку форму пред меч са ТСЦ-ом који је на програму у суботу од 16 часова.

Осећам се много боље, заиста сам пун самопоуздања. Прија ми рад са тренером Милојевићем и мислим да моје најбоље партије тек долазе. Помаже ми и то што као тим делујемо чврсто и компактно на терену, али највише ми значи то што сам почео да погађам. Шансе које сам јесенас пропуштао, сада претварам у голове и много је лакше да се игра кад је то случај. Требало ми је само мало времена да се адаптирам у потпуности, а морам да поновим да је велику улогу у томе имао тренер Милојевић. После ових зимских припрема се осећам спремније него икад. Заиста сам гладан голова – рекао је Ендиаје.

Важна утакмица нас очекује против ТСЦ-а, а верује Ендиаје у то да ће велики број звездаша доћи у Бачку Тополу.

Свесни смо да је ТСЦ једна од најбољих екипа у Србији. Уз то, иза себе имају искуство утакмица из групне фазе Лиге Европе и сигурно су фудбалски још зрелији него што су били. На Маракани је била „тврда“ утакмица, али мислим да смо сада бољи него јесенас и да ћемо успети да остваримо позитиван резултат. О вечитом дербију још увек не размишљамо, јер је наша филозофија да увек идемо корак по корак. Надам се да ће много наших навијача доћи у Бачку Тополу и подршком нам помоћи да остваримо добар резултат и одиграмо квалитетну утакмицу – подвукао је Звездин нападач.

The post Ендиаје: Милојевић ми вратио самопоуздање, гладан сам голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment