Moja Crvena Zvezda
Архива

Borha dokazao kvalitet

Kristijano Borha

Probudio se Kolumbijac Borha. Snažni napadač je, utisak je posle petog dana rada u Budvi, prebrodio početnu krizu tokom priprema i sve je svežiji u radu i duelima.

Pokazalo se to i na treningu održanom u petak 21. januara popodne, kad je Borha bio među zapaženijima i jasno je da će Zvezda u njemu imati snažnog a tehnički potkovanog napadača.

Dan je za crveno-bele počeo standardnim budjenjem – futingom, a nastavio se jutarnjim treningom koji je u potpunosti bio u režiji Srđana Zirojevića. Mnogo pretrčanih deonica opet je ostalo iza naših prvotimaca, a svi su izdržali napore.

Fudbal i Robert Prosinečki bili su u centru pažnje tek popodne. I to doslovce. Naime, šef struke je odlučio da bude „džoker“ u igri dve ekipe na skraćenom terenu. I bio je. Fudbalski, znalački i motivacioni džoker. Momci su se prosto razleteli po terenu da pred fudbalskim znalcem pokažu da umeju i mogu.

Bilo je dobrih akcija, snažnih startova, duplih pasova, a i Prosinečki je pokazao da je ostao majstor kad je u jednom trenutku treninga jednog od svojih igrača (ime je poznato uredništvu sajta i neće biti objavljivano) poslao „po burek“ kod gol-aut linije.

Na kraju duela plavih, tamno plavih i zelenih nije bilo pobednika iako je golman Bajković tvrdio da je njegova ekipa postigla najviše golova.

Treba napomenuti da su popodnevni trening propustili Kadu, Mikić i Adi. Radili su sa strane kako bi se izbeglo novo povređivanje s obzirom da su dueli na treningu bili žestoki. Kiša koja je padala nije smetala našim igračima s obzirom da se radilo na terenu sa veštačkom travom, pod reflektorima.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.