Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали у Ново Место (понедељак, 17)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у недељу у Словенију, где их у понедељак од 17 часова очекује утакмица 9.кола АБА лиге против екипе Крке.

Меч у Новом Месту игра се у дворани Леон Штукељ, а за ову утакмицу тренер Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на Бранка Лазића и Адама Хангу.

Црвено бели у ово коло улазе као лидер на табели са само једним поразом, а пред утакмицу са Крком неће бити никаквог опуштања јер наш тим жели да задржи победнички ритам и прво место на табели:

Очекује нас утакмица против тима кога поштујемо управо због начина на који игра.Оно што је до нас је да морамо да будемо и ментално и физички спремни, да се играјући нашу најбољу кошарку, вратимо позитивним резултатима и победама – рекао је тренер црвено белих Јанис Сферопулос.

Далибор Илић: – Очекује нас утакмица са екипом која је знала у прошлости да изненади ривале не само у својој дворани. То што смо фаворити на папиру не значи ништа ако не одиграмо добру утакмицу и то не пренесемо на терен против екипе која заслужује респект.

Одмах по завршетку утакмице у Новом Месту, црвено бели се аутобусом враћају за Београд и почињу припреме за утакмицу Евролиге са екипом Анадолу Ефеса која је на програму у петак.

The post Црвено-бели отпутовали у Ново Место (понедељак, 17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment