Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Уторак „дан Д“ за РК Црвена звезда

Nenad Peruničić - kako očuvati klub?

Као што смо вас раније обавестили, Рукометни клуб Црвена звезда могао би ускоро да остане без још два бода услед финансијских дуговања према својим некадашњим играчима.

Рок за исплату дуговања према Бојану Томићу, Милошу Милошевићу и Мирку Поповићу првобитно је био 14. март. Међутим, тај рок је пролонгиран до 16. марта у подне, да би прекључе ипак постигнут договор да се рок за подмирење дугова помери до уторка 20. марта. То ће бити и последњи дан у коме Звезда мора да исплати дуговања према наведеним играчима.

Ову информацију потврђују и некадашњи црвено-бели првотимци који су пристали на ново пролонгирање, али су такође навели у мејлу послатом директору лиге Војиславу Андрићу да након тог датума више неће чекати.

Треба напоменути да је РК Црвена звезда током сезоне једном већ кажњена одузимањем два бода,  а уколико се током ове сезоне то још два пута догоди следи аутоматска селидба у нижи ранг такмичења.

Повезане вести

2 comments

aikido мар 18, 2012 at 13:42

banalno jedno pitanje…ako su prošle sezone bili finansijska krpa,pa su im oduzeti bodovi,a time skoro i direktno odlučena titula,ove sezone ušli kao još lošiji finansijski,ko ih je tjerao da se dovode igrači.preskupi za nas koji uzgred ništa nisu opravdali i sad kuknjava…mislim ko mala djeca jbt! Poptuni fijasko i sramota….ne interesujete me više….

Reply
Ariljac мар 18, 2012 at 11:27

Pa to im je i cilj,sve se planski radi!Stoka je navalila na nas ali i nasi nazovi rukovodioci,cast izuzecima, nas zajebavaju!A SD cuti ko zaliveno!Jesu li clanovi SD ili nisu?!Zasto Skundric neizvrsi pritisak na predsednika kluba i predsednika UO na papiru da vec jednom sazovu skupstinu?Zar u rukometu nemamo jednog Pizona,Djorica,Bingulca,Lazarevica da upadnu u klub da naprave puc i da izbace „rukometnog Den Tanu“?! I da dovedu „rukometnog Nebojsu Covica“?!Figurativno receno..Smucilo mi se bre ovo jer predugo traje…I sad cemo u drugu ligu…Bruka,bruka!!!

Reply

Leave a Comment