Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Трајала – Јован Шљивић

Убедљиво је Црвена звезда предвођена талентима који су поникли у нашој Омладинској школи савладала Трајал у оквиру шеснаестине финала Купа Србије (0:6), а епитет играча утакмице припао је Јовану Шљивићу.

Рођени Крушевљанин се тако на најбољи могући начин представио суграђанима, а Звезда је волшебно направила први корак у одбрани трофеја Купа Србије, који смо у претходне три сезоне освојили. Блистао је Шљивић, и прво након соло продора, а затим и после центаршута Николића, уписао два поготка и на послетку поставио коначан резултат. Памтиће меч у Крушевцу осим Шљивића још и Никола Кнежевић који је погодио на дебију, а по први пут су се у сениорском фудбалу нашли Вељко Вукојевић и Вељко Милосављевић. Интересантно, Милосављевић је постао трећи најмлађи дебитант у историји Звезде.

Осим тих занимљивих чињеница, у новој епизоди наше емисије „МВП“ имаћете прилику да видите како су се наши првотимци снашли на много занимљивих питања, те ћете уједно моћи да сазнате и која нам је ово утакмица са Трајалом, те колико је Звездиних бисера јуче наступило.

The post МВП против Трајала – Јован Шљивић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment