Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Митровић у А репрезентацији Србије

Талентовани фудбалер Црвене звезде – Стефан Митровић је добио позив селектора А репрезентације Србије за предстојеће окупљање националног тима и биће конкурентан за мечеве са Мађарском и Црном Гором.

Добре партије Стефана Митровића у Црвеној звезди ни овога пута нису прошле незапажено, па ће везни фудбалер наше екипе бити део репрезентације Србије на предстојећа два меча седмог и осмог кола квалификација за Европско првенство. Митровић је до сада уписао два наступа за национални тим, те ће током предстојећег окупљања имати приику да се наметне селектору и избори за нове минуте.

Национална селекција наше државе ће 14. октобра у оквиру седмог кола квалификација за Европско првенство одмерити снаге са Мађарском на гостујућем терену, а затим ће три дана касније дочекати репрезентацију Црне Горе.

Позив селектора младе репрезентације Србије је добио још један првотимац Црвене звезде – Владимир Лучић. Поред њега, део младог националног тима ће бити и Урош Лазић и Стефан Лековић, наши фудбалери који се налазе на позајмицама и наступају за Нови Пазар, односно Виљареал Б. Њих тројица ће конкурисати за национални тим до 21 године у мечевима против Енглеске на гостовању, 12. октобра, а затим и четири дана касније против Северне Ирске у квалификацијама за Европско првенство.

The post Митровић у А репрезентацији Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 6, 2023 at 22:46

HAHAA..PIKSI JE LUDJI NEGO BAHAR..MITROVIĆ JE DEČKO OGRANIČEN ZA SPORT,NJEGOV DOMET JE SAMO VOŠA.ČUKA INOVI PAZAR..ON JE TOTLNA NEINTELIGENCIJA ZA FUDBAL…KABIĆ JE ZA NJEGA LEO MESI

Reply

Leave a Comment