Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Баракова Звезда из угла Игора Миљевића!!!

На основу до сада учињеног у прелазном року, када су у питању улазни и излазни трансфери, полако може да се ствара слика како би могла да изгледа Звезда Барака Бахара у изазовима које носи сезона пред нама.
Одласком дугогодишњег капитена Милана Борјана, првог шпица екипе Александра Пешића, затим Радована Панкова, Ненада Крстичића, Марка Ракоњца и Вељка Николића…црвено-бели су наставили реконструкцију екипе која је почела још прошлог лета, али би врхунац требало да буде током прелазног рока који је пред нама.
Марко Стаменић и Питер Олајинка потписали су ,,приступницу” током зимског прелазног рока, да би њиховим стопама средином јуна кренули Жан Филип Красо, Едмунд Адо и Омри Глазер.
Док се очекује финиширање трансфера Емануела Лате Лата, све гласније се говори и о повратку Милоша Дегенека.
Свакако да ће дани пред нама дати одговоре на многа питања, а и сам генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић на окупљању пред почетак сезоне рекао је да ће црвено-бели у новој сезони имати чак шест до седам нових играча у стартних једанаест.
Имаће нови тренер Барак Бахар довољно времена да посложи коцкице екипе и да ако за то буде било потребе одради додатну доселекцију тима, како би црвено-бели што јачи и што спремнији дочекали изазове који су пред њима.
Аналитичар Игор Миљевић изнео је своје виђење на основу до сада урађеног у прелазном року.
Надамо се да ћете уживати у видео материјалу и да ћете оставити своје коментаре и сугестије.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јун 26, 2023 at 20:28

iz ugla sto smo danas videli protiv poljoprivrednika iz Užica,mislim došli ljudi sa njive jedva se skupili,nismo videli nista novo,ni promil boljeg..ali sa ovim igračima to je limit beogradska zona..malo nesto pokazao mijatović,ado i šljivić ostalo odmah u grafičar

Reply
zvezdan јул 11, 2023 at 12:55

gde ste sada stručnjaci

Reply

Leave a Comment