Moja Crvena Zvezda
Архива

Zirojević zadovoljan, Vešović među najspremnijima

Vešović i Srnić

Počeo je najvažniji deo priprema fudbalera Crvene zvezde. I dalje je u prvom planu program rada Srđana Zirojevića koji igrači našeg kluba podnose uz dobro raspoloženje i neprestane šale.

– Momci rade odlično. Podelili smo ih u grupe i svako ima svoj program. Pronaći ćemo svakome pravu dozu rada i napora kako bi svi spremni dočekali Smederevo – kaže Zirojević.

Za sada se niko od igrača ne žali na ozbiljnije povrede, već manje probleme sa petom odnosno zadnjom ložom imaju Marko Vešović i Nikola Mikić.

Upravo je Vešović jedan od igrača koji odlično rade i imaju zavidan nivo spreme već na početku priprema. Detalji o kojima ne žele da pričaju ni članovi stručnog štaba a ignoriše ih i sam Vešović.

– Znam i sam da nisam samo ležao i sedeo tokom pauze ali meni to nije važno. Radimo zaista drugačije i jako mi je važno da izdržim svaki napor jer nas očekuje snažno proleće i na leto ispiti u Evropi. Svi smo svesni da sada pravimo bazu za letnje pripreme, jer se odavno ispostavilo da su na ovim podnebljima zimska pauza i vreme za rad duži od letnje – kaže Marko Vešović.

Mladi fudbaler Crvene zvezde ne krije da se nada da će uz novog trenera igrati još bolje.

– Svi imamo veliki motiv uz Prosinečkog. Zaista je on veliki magnet i veliki motivator. I program rada je sasvim drugačiji. Ne mogu sada da pričam da nikada teže nije bilo, jer to su fraze. Svakako je teško, uvek je teško ali sada je motiv kod igrača ogroman. Mislim da se to oseća i van kluba i da ćemo na proleće imati hiljade navijača gde god da krenemo.

Za Vešovića to je i obaveza više.

– Kad te bodri i prati toliko ljudi a ti nisi prvi na tabeli onda je stvarno glup osećaj. Borićemo se da donesemo navijačima i sebi što više trofeja – kaže Vešović.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.