Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Недовић: „Молим навијаче да нас оставе на миру“

Немања Недовић, фото "на длану"
Немања Недовић, фото "на длану"
Немања Недовић, фото "на длану"

Притисак којим поједини навијачи покушавају да „натерају“ шефа струке Светислава Пешића да у игру чешће убацује Немању Недовића не прија ни екипи ни младом кошаркашу.

„Без икакве потребе се ствара тензија и мени и клубу. На тренера Пешића нико не може да изврши притисак, јер је он тај који доноси све одлуке. И свака његова одлука је најбоља. Још једном бих замолио све навијаче који ме прате, да нас оставе на миру. Нека не добацију током утакмце и нека пусте да ствари теку својим током. То је најбоље“, изјавио је Немања за „Новости“.

„Ове године сам сазрео као играч. Имао сам доста разговора са тренером и једноставно сам схватио право значење кошарке. Трудим се да из тренинга у тренинг напредујем и то у игри на обе стране терена, дакле и у одбрани, и у нападу. Ово је нека врста прекретнице у мојој каријери. А резултати свега онога што радим на тренинзима тек ће се видети. Ова година је много захтевнија. Претходне сам доста времена проводио на паркету, играо сам 30-35 минута и морао сам и мало да се чувам за игру у нападу. А ове, нема чувања. „Кидање“ у одбрани и у нападу“, објашњава Недовић и истиче да је садашња ситуација у екипи далеко боља од прошлогодишње.

„Што се тиче организације, ова данашња прича је три или четири пута боља у односу на претходне. Ма, не могу ни да се пореде прошла и ова година. Наравно, прошле године је имала својих сјајних тренутака, али је било много више оних лоших. Сви се сећају како смо остали без пола екипе пред почетак Суперлиге, али остали смо заједно, борили се до краја… Нажалост, нисмо изборили пласман у Јадранску лигу, а ко зна да смо изборили можда се све не би овако десило. Можда Звезда не би овако стала на ноге, заживела..“

Повезане вести

14 comments

zvezdas мар 13, 2012 at 21:28

Meni nesto nije jasno. Evo sad je izgubio radnicki i sad ima 12 pobeda, toliko ima i cibona i zagreb verovatno posto upravo vodi u cetvrtoj cetvrtini. Ako mi kojim cudom pobedimo maccabi onda i mi imamo 12 pobeda. Dakle cetri ekipe sa 12 pobeda pred zadnje kolo (ako dobijemo). Onda sto pisu medije da nemamo vise sanse za evropu? Isto tako i za radnicki. Zar ne vodi i sedmo mesto u Evrokup? Ako je tako onda jos imamo sanse. Mozda gresim zato molim nekoga da mi objasni kako stoje stvari.

Reply
kalu мар 13, 2012 at 22:38

Zato sto se racuna medjusobni skor tj bolja kos razlika.Na primer ako mi i cibona zavrsimo sa \pobeda i poraza dalje ce ici cibona zato sto nas je kod njih kuci dobila sa 25 razlike a mi njih ovde 13 i prema tome ide dalje cibona.A isto tako imamo negativan skor i sa radickim cibonom zagrebom olimpijom itd…

Reply
Darko мар 13, 2012 at 17:31

Jel zna neko jel imamo terotske sanse za evrokup? Msm. kada bi bili mozda izjednaceni sa pobedama sa Radnickim, Cibonom i Zagreom..

Reply
Danilo- Zvezdaš мар 13, 2012 at 18:47

Darko, imamo teoretske šanse za Evrokup ako dobijemo Makabi i Partizan. Onda bi se u nekim varijantama odlučivalo i međusobni dueli i koš razlika. U međusobnim duelima sa Radničkim, Cibonom i Zagrebom smo igrali 1:1 u pobedama, ali imamo goru koš razliku u međusobnim duelima, Radnički je pola koša bolji, Zagreb 2-3, Cibona pola koša. Sa ove tačke gledišta teško, ali ako pobedimo Partizan mogli bi biti eto 9 da budemo barem ispred Zagreba.

Reply
Бранимир мар 13, 2012 at 19:52

Имамо само терористичке шансе. Wild card.

Reply
Homer мар 13, 2012 at 11:56

Izdržite još dva kola i Kari i ti i Cvele i svi ostali,jer kad se u halu budu vratile Delije tog indijanca niko neće ni čuti ni videti ! Znate svi da smo uz sve vas do kraja !

Reply
Anka мар 13, 2012 at 11:54

Ja i dalje stojim iza svake svoje reci za Nedovica i Covica, a vreme ce pokazati, i naravno Kari zna sta radi nije blesav pre svega jer vec jednom napravio cudo sa Zvezdom kad su je svi otpisali. Pesic je do duse na novinarskim konferencijama sou program uvek pravi gegove. 🙂

Reply
Vlada Tosic мар 13, 2012 at 11:50

Po meni je jedino on stagnirao ili cak nazadovao, dolaskom Pesica, mada i meni samom ovo sto sam napisao zvuci glupo, ali tako je… U poslednjih nekoliko utakmica igra kao muva bez glave, srlja u napad, gubi lopte, …. Nadam se da ce eksplodirati, nije ni Kari slep ali kada, ne znam…

Reply
DSDS мар 13, 2012 at 12:59

Није он назадовао , него је под огромним притиском…
Када уђе у игру он мора да покаже беспрекорну партију , јер то од њега очекују сви они што вичу “ УБАЦИ НЕДОВИЋА !! „..
Као млада звезда , тешко се носи са огромним очекивањима..
Имао је он грешке и у претходној сезони , али је играо по цео меч и било му је дозвољено све, па се грешке нису примећивале (Осим што је Звезда била прикована на дно). Он је један од највећих талената и у његовом интересу је да побољша одбрану..
Ипак, надам се да ће до дербија да стекне ту већу минутажу, јер те утакмице са комшијама игра свим срцем..

Reply
Dark мар 13, 2012 at 14:33

Svaka cast za komentar! To ja mnogima pokusavam da objasnim ali nema efekta. Ne razumeju ljudi.
Naprosto navijaci Nedovicu cine medvedju uslugu, a sa druge strane Kari ne voli igrace koji se izdizu iznad tima i eto sta na kraju ispadne…

Reply
Danilo- Zvezdaš мар 13, 2012 at 18:51

Odgovor za Nedovića: drugovi koliko igrača na ovom svetu igra pod pritiskom, milioni, e tako i nedović mora sda poradi da se nosi sa pritiskom i da to prevaziđe, ili ništa neće biti od njega! Ništa. Pogledajte Nikolu Ivanovića iz Budućnosti, ima 17 godina a čovek razbija košarku, može da bude sada prvi plej Lejkersa!
Dakle, on mora da zna da nosi „težak“ dres Crvene Zvezde.

Reply
Djolle мар 13, 2012 at 23:19

Sve si sobro napisao i ništa ne bi menjao. Mi obožavanjem Nedovića činimo i njemu i Zvezdi medveđu uslugu. Nemanja sve ovo što mu se događa može bez sumnje da prevaziđe a mi mu ne možemo pomoći (ima ko će, ako Kari ne može ne znam ko može) ali dajte da mu ne odmažemo. Ako Nemanja ovo kojim slučajem čita poručio bi mu sledeće – slušaj isključivo trenera jer je najbolji u svom poslu, tako je isto radio i Bojaan Popović pa je baš napredovao.

Reply
Ariljac мар 13, 2012 at 11:38

Verujemo u tebe…I u Karija…

Reply
Бранимир мар 13, 2012 at 19:49

Видим, има двојац који не вјерује. Симпатично.
Вјеруј! Шта си без вјере? Крпа?

Reply

Leave a Comment