Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Школа кошарке почела са радом

Школа кошарке Црвене звезде ДИВА почела је са радом. Први показни тренинг одржан је у ОШ „Браћа Јерковић“ у Железнику, а са школарцима су се дружили и тајне магичне игре им откривали Немања Недовић, Бојан Суботић и Драган Тубак.

Тандем црвено-белих и горостасни центар Радничког ФМП-а су малишанима прво открили зашто је важно бавити се спортом, шта им је све кошарка донела, како су и због чега почели да тренирају и потом су одговарали на бројна питања.

Суботић, Недовић и Тубак су се затим преселили на полигон где су се са малишанима буквално играли кошарке. Показали су им основне елементе, открили им неке финте, а главна атракција има је била да закуцавају уз помоћ Драгана Тубака.

Малишани из ОШ „Браћа Јерковић“ нису пропустили прилику да се сликају са својим идолима, а Суботић, Недовић и Тубак су стрпљиво потписивали посторе и калндаре црвено-белих

Под слоганом ИГРАМ У ЗВЕЗДИ. А ТИ? Црвена звезда је веома озбиљно приступила пројекту школе кошарке. Жеља је да својим брендом Звезда привуче што већу пажњу малишана, а својим јединственим програмом од малих ногу деци угради специфично спортско васпитање, кроз игру приближи кошарку како би деца могла да је заволе, код малишана развије моторичке способности и уз стручан надзор правилно их научи основним елементима игре под обручима.

Такође, Црвена звезда ДИВА потрудиће се да максимално подигне стручни рад са најмлађим селекцијама и зато ће у цео пројекат бити укључени не само одлични тренери већ и врхунски педагози. Сви они биће у служби осмишљавања атрактивних програма који ће подразумевати различите мотивационе игрице, разна такмичења, часове у природи, кампове…

Школа кошарке Црвене звезде у ОШ „Браћа Јерковић“ имаће тренинге средом од 19.30 до 20.30 као и суботом од 15 до 16 сати.

Повезане вести

1 comment

STARA ŠKOLA мар 12, 2012 at 18:40

Pešić je genije, sve ovo je deo njegovog programa. I Čovićevog. Ne može a da ne da rezultat, samo je pitanje vremena. Mogu da nas zaustave jedino politički(valjda neće).

Reply

Leave a Comment