Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Сениори освојили десет медаља на Првенству Београда

Сениори Црвене звезде одушевили су на Првенству Београда које је у недељу одржано у Шумицама. Црвено бели су у богату ризницу нашег клуба додали десет медаља, злато, сребро и осам бронзи.

Љиљана Савановић, најбоља српска џудисткиња у конкуренцији до 48 килограма наставила је са одличним резултатима. Првенство Београда завршила је са најсјајнијим одличјем.

-Минула година је била одлична за мене али то је тек почетак. Сада је најважније да наставим са одличним резултатима на домаћој и такмичарској сцени, рекла је Љиљана Савановић.

Са титулом вицешампиона Првенство Београда завршио је Божидар Божинић узданица нашег клуба у супертешкој категорији.

-Испунили смо план и сада потпуно спремно очекујем Првенство Србије у Нишу. Реална очекивања су да остварим потврдим квалитет и окитим се најсјанијим одличјем, истакао је Божидар Божинић.

У женској конкуренцији млада Милица Николић у конкуренцији до 48 килограма освојила је бронзано одличје.

Код сениора у потпуности испуњен план за Првенство Београда. Бранислав Јовановић ( до 60 кг), Дарко Иванчик ( до 66 кг), Милан Николић ( до 73 кг), Бојан Дошен ( до 81 кг), Бошко Остојић ( до 81 кг), Бошко Божинић ( преко 100 кг) и Горан Јовановић ( преко 100 кг) окитили су се бронзаним одличјима.

-Момци и девојке су у потпуности оправдали очекивања и испунили план. Потпуно спремно очекујемо Првенство Србије у Нишу на коме ћемо уверен сам на најбољи начин опет обрадовати све наше Звездаше, истакао је Саша Трпковић, тренер првог тима ЏК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment