Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пешић: Показали смо карактер, а за рођендан бих волео пуне трибине

Нема дилеме да је Александар Пешић са два поготка против ТСЦ-а (1:2) решио питање победника. Са осмехом на лицу, истакао је да је веома задовољан тријумфом, али да меч није био лак.

Знали смо да нас очекује тешка утакмица против сјајне екипе. ТСЦ игра леп и отворен фудбал, што нама одговара, боре се за друго или треће место… После дербија је свака утакмица тешка, али показали смо да смо права и карактерна екипа. Било је осцилација, али и то се дешава када имате велику предност, међутим, потрудићемо се да се то не понавља – почео је Пешић.

Сјајна акција виђена је код оба гола, а центарфор из Ниша је посебно прокоментарисао први погодак.

– Причали смо баш Борјан и ја, лепо је испуцао лопту, па је Букари асистирао. Веома лепа акција.

У недељу од 16 часова, дочекаће Црвена звезда екипу Новог Пазара у оквиру прославе 78. рођендана. Улаз на меч је бесплатан, а Пешић се нада пуним трибинама.

Сви знамо шта је Звезда и волео бих да навијачи дођу у што већем броју. Мислим да је то наша Звезда заслужила, а ми играмо и боље и лепше кад су ту наши навијачи – истакао је Пешић.

The post Пешић: Показали смо карактер, а за рођендан бих волео пуне трибине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мар 7, 2023 at 23:46

TI JEDINI VREDIŠ I KATAI ZA JEDNO POLUVREME,OSTALO JE Š KLASA..POGOTOVO MLADI..MOZDA ONAJ PRUCEV NESTO NAPRAVI,A OSTALO POPUT MITROVIĆ,LEKOVIĆ MOTIKA itd. NIKAD I NIGDE

Reply

Leave a Comment