Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда партнер са КК Центар из Косовске Митровице

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је у петак потписао технички споразум, односно протокол о сарадњи са Кошаркашким клубом Центар из Косовске Митровице.

Овим споразумом којим се наш клуб још више и чвршће везује за наше Косово и Метохију, обезбеђена је могућност да кошаркашки најбоља деца са Косова и Метохије кроз „КК Центар“ имају могућност организоване пробе у КК Црвена звезда Меридианбет, али и бројни видови сарадње којом се наш клуб још чвршће повезује са Косметом.

Такође, овим споразумом обезбеђено је да највећи таленти са Космета долазе у Црвену звезду, као и организација заједничких кампова, организација пријатељских утакмица и посета клубова са Ксоова и Метохије и наше деце утакмицама КК Црвена звезда Меридианбет.

Такође, овим споразумом о сарадњи, сада је отворена и могућност да тренер КК Центар из Косовске Митровице долазе на едукацију и усавршавање у КК Црвена звезда, као и финансијска и инфраструктурална сарадња клубова.

КК Црвена звезда изражава велико задовољство потписивањем овог јединственог уговора, првог овакве врсте и везивањем са клубом који има преко 100 чланова и константно расте.

Посебно задовољство представља нам чињеница да смо и на овај врло конкретан начин као највећи клуб на овим просторима, присутнни на простору нашег Косова и Метохије где Црвена звезда има огроман број присталица и навијача.

Тим поводом као предигра утакмице 25.кола ЕЛ Црвена звезда – АЛБА у петак, пријатељску утакмицу одиграће наша деца чланови КК Црвена звезда и КК Центар.

КК Црвена звезда Меридианбет

The post КК Црвена звезда партнер са КК Центар из Косовске Митровице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment