Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Одржана изборна Скупштина ЏК Црвена звезда – Тим који побеђује се не мења

Најуспешнији српски џудо клуб Црвена звезда поверио је нови мандат досадашњем руководству, на редовној изборној Скупштини одржаној у медија центру Стадиона „Рајко Митић“ у присуству бројних спортских пријатеља и припадника седме силе.

Иван Тодоров председавао је изборној Скупштини на којој је једногласно за период од наредне четири године изабран досадашњи председник, Иван Бошњак.

Стојан Вујко први човек Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда по трећи пут је добио поверење чланова Скупштине, док је Ивану Тодорову, по други пут изгласано ласкаво звање почасног председника.

На Скупштини су представљени резултати у минуле четири године а Црвена звезда је остварила више него импресивне резултате како на домаћој тако и на међународној сцени и с правом може да се означи као мотор српског џудоа. Такмичари из Љутице Богдана током минуле четири сезоне освојили су 415 златних, 451 сребро и 706 бронзаних одличја а могу се похвалити и историјским резултатима када су у питању сениорска индивидуална и екипна конкуренција. Црвено бела екипа је актуелни вицешампион Европе а константним врхунским достигнућима с правом се налазе на првом месту ранг листе Европске џудо уније.

Уз врхунске резултате најискуснијих такмичара водећи људи Џудо клуба Црвена звезда у једнакој мери мисле и на подмладак па се сада џудисти овог тима могу похвалити и новом халом у којој на располагању 24 сата дневно седам дана у недељи, имају најмодерније џудо сале.

Стојан Вујко председник Управог одбора Џудо клуба Црвена звезда после поновног избора истакао је да досадашњи резултати обавезују.

Велика ми је част и наравно обавеза што сам изабран по трећи пут за председника Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда- Желим да истакнем да ћемо бити бољи и успешнији него што смо до сада били – рекао је Стојан Вујко.

Да у Џудо клубу Црвена звезда тренирају врхунски мајстори свог спорта још једном је потврдио и Стојан Вујко.

Не само да имамо сјајне џудисте него и врхунске џудисткиње што посебно желим да напоменем. Резултати наших девојака које на прави начин бране боје нашег клуба су за сваку похвалу и оне нас једноставно воде у нове победе. Познато је да је тешко одржати резултат што ми већ годинама уназад и чинимо, посебно желим да се захвалим нашим тренерима и Стручном штабу који ради одличан посао – истакао је Стојан Вујко.

Џудисти Црвене звезде као први на ранг листи Европске џудо уније ове године ће као домаћини јуришати на толико жељено злато. Да напоменемо црвено бели су се у Лиги шампиона 2019. и 2018. окитили бронзама док су сезоне 2021. и 2022 завршили вицешмапионски.

Када су у питању планови за будућност једино нам је још остало да узмемо узмемо златну медаљу у Лиги шампиона. Како у клубу већ имамо златну медаљу са европског и светског првенства, желимо да узмемо олимпијско одличје. У децембру ћемо бити домаћини Лиге шампиона и Лиге Европе и зато желим да позовем све наше навијаче, све џудисте и џудисткиње, љубитеље спорта да уживају у предивном догађају. То ће бити одлична прилика да виде шта је џудо и зашто је џудо више од спорта. Позивам све дођу и данавијају за нашу Црвену звезду до златне медаље. Живела Црвена звезда, живела Србија – закључио је Стојан Вујко.

На изборној Скупштини Џудо клуба Црвена звезда на позиције потпредседника изабрани су догогодишњ чланови Бранислав Војиновић, Стеван Половина, Будиша Вишњић и Татјана Цук. Чланови Управог одбора у наредне четири године биће Драган Марковић, Драган Менићанин, Милан Вујко ( потпредседници) као и Драган Килибарда, Владимир Јовић, Милош Перовић, Иван Шајфер, Лука Томић, Мирко Ћирковић, Синиша Зорић, Бранислав Кривокапић, Оливер Глишић, Владимир Илић и Драгана Головић.

The post Одржана изборна Скупштина ЏК Црвена звезда – Тим који побеђује се не мења appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment