Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци упалили моторе

Омладинска селекција Црвене звезде је обавила лекарске прегледе, а потом изашла на терене иза југа Маракане како би одрадила први тренинг у 2023. години.

Шеф стручног штаба наших омладинаца Зоран Рендулић је на првом тренингу могао да рачуна на 20 играча, то су: Богдан Маринковић, Иван Лаиновић, Огњен Мимовић, Владислав Голдин, Немања Видојевић, Лука Лечић, Лука Стојсављевић, Борис Матић, Лазар Мајсторовић, Ифеани Опара, Матеја Радоњић, Алекса Цветковић, Игњат Брајић, Млађан Иванковић, Стефан Миладиновић, Јусуф Фајсал, Стефан Пиргић, Лука Бошковић, Давид Ивић и Иван Никчевић.

У односу на јесењи део сезоне промењен је и стручни штаб, те га уз Рендулића као главног тренера чине: Александар Јевтић (помоћни тренер), Марко Тркуља (тренер голмана) и Борис Бркић (кондициони тренер).

Подсећамо да су чак тројица омладинаца – Коста Недељковић, Алексеј Вукичевић и Стефан Радујко прикључени Графичару, док је Јован Миладиновић на припремама са сениорима Црвене звезде. Ново лице у екипи је голман Иван Лаиновић који стиже из омладинаца Графичара, док је у супротном смеру отишао десни бек – Андрија Стожинић.

Звездини бисери ће тренирати у Београду до 24. фебруара када ће отићи на седмодневне припреме у Италију, после чега почиње други део сезоне, а пред нашим талентима је трка за титулу, с обзиром да шест бодова каскамо за водећим на табели.

The post Омладинци упалили моторе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment