Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Црвено-беле гостују у Новари у Лиги шампиона (уторак, 20)

Пред одбојкашицама Црвене звезде је још један велики изазов у Лиги шампиона. Првакиње Србије играће у Новари (уторак 20.00 часова) у 4. колу Ц групе, против домаће екипе Игор Горгонзола Новара.

Изабранице Ратка Павличевића, минуле недеље упркос поразу, добро су одиграле против Потсдама што даје наду да црвено-беле могу да се успешно супротставе и Италијанкама. У првом мечу у Београду, Новара је славила са 3:0.

Драго ми је да смо са много бољом енергијом кренули у нову годину. Бод нам против Потсдама много значи. То ће се сигурно показати у домаћем првенству. Идемо у Италију, играмо против Новаре, немамо шта да изгубимо. Даћемо све од себе, покушаћемо да изненадимо ривала. Како год да буде пружићемо максимум – истакла је Адела Хелић.

У 5. колу Ц групе Лиге шампиона Црвена звезда ће дочекати турски Вакифбанк Истанбул, који са клупе предводи Ђовани Гвидети, селектор репрезентације Србије. Утакмица се игра у уторак, 31. јануара од 19.00 часова у дворани СЦ „Вождовац“ на Бањици, у Београду.

По пропозицијама ЦЕВ, победници 5 група ће се пласирати директно у четвртфинале Лиге шампиона. У плеј – оф фази (квалификацијама за четвртфинале) играће 5 другопласираних екипа, као и најбоља трећепласирана екипа. Победници 3 двомеча ће играти у четвртфиналу. Преостале 4 трећепласиране екипе ће такмичења наставити у четвртфиналу Купа ЦЕВ 2023.

The post Црвено-беле гостују у Новари у Лиги шампиона (уторак, 20) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment