Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Акценат на лопти

Ново јутро је означило и нови тренинг за црвено-белу експедицију која је од 10 часова и 30 минута по локалном времену истрчала на терен, све у духу тога да се добар рад настави.

Нешто тмурније време у односу на претходна два дана дочекало је наше фудбалере на јутарњем тренингу у Анталији, који је трајао пуних 90 минута. Тренинг је обележио рад са лоптом на коју је стављен потпуни акценат, што су наши првотимци дочекали са осмехом. Зна се колико фудбалери воле рад са лоптом, те колико им сувопарно трчање не прија, а с обзиром на то да су већи део тренинга провели подељени у две групе, где се неговала идеја да се кроз брзе пасове пробије линија одбране, јасно је да су Милојевићеви пулени уживали.

Слично као и јуче, играчи су имали задатак да се прво заграде, освоје дуел и да онда брзим додавањем разбију концепцију одбране. Након тога, поделили су се у три групе где је једна истрчавала деонице са стране, а преостале играле на два гола уз техничко-тактичке захтеве стручног штаба, све са циљем додатног уигравања и рада на детаљима.

Голмани су већи део тренинга радили одвојено слушајући захтеве, али и савете Душана Гашића.

The post Звезда у Анталији – Акценат на лопти appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment