Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Прецизни пасови за бржу игру

Истрчали су фудбалери Црвене звезде од 17 часова и 30 минута по локалном времену, како би одрадили нови тренинг, други у данашњем дану.

Нема сумње да пулени Милоша Милојевића озбиљно раде, а с обзиром на то да је почео циклус од два тренинга дневно, сигурни смо да ће на пролеће Црвена звезда бити и више него спремна да освоји нову дуплу круну. Иако се умор полако назире међу нашим играчима, осмеси на лицима и добра атмосфера никада не изостаје када тренирају Борјан, Катаи и екипа, а тако је било и овог поподнева у Турској. Тренинг је почео загревањем у виду истрчавања кратких деоница уз обавезно истезање, а након што су се играчи добрано ознојили, прешло се на рад по групама.

Посебан акценат био је на додавањима, односно размени пасова из прве, где су наши играчи показали да их лопта и више него слуша. Прштало је на све стране, а тачност пасова је била на високом ниво. Милојевић је потом играче поделио на три групе – одбрана, средина и напад, а они су симултано радили на чувању лопте на малом простору, уз вежбе које доводе до брже и течније игре, што је свакако циљ и чему Звезда увек тежи.

Крај тренинга обележила је игра на два гола на једној половини игралишта, а ефектни погоци који су виђени показали су да нашим првотимцима ноге још увек нису тешке, што је и добро, јер нас тек чека предан рад.

The post Звезда у Анталији – Прецизни пасови за бржу игру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment