Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тема дана | Ново осветљење украсило Маракану, Звезда поштује препоруку о мерама штедње

У новом издању емисије “Тема дана” имаћете прилику чујете како изгледа ново осветљење на платоу иза северне трибине нашег стадиона, али и на који начин се у Фудбалском клубу Црвена звезда поштују препоруке о мерама штедње.

Познато је да навијачи нашег клуба Маракану највиши воле да посећују када се на главном терену играју утакмице домаћег првенства, Купа Србије, али и европски дуели. Међутим они највернији звездаши користе сваку прилику да обиђу стадион “Рајко Митић”, уживају у шетњи и погледу на популарну Маракану. Управо због тога наш клуб континуирано ради на унапређењу инфраструктуре око и унутар стадиона, као и услова за што пријатнији боравак нашег дванаестог играча на Маракани. Овога пута унапређена је расвета, тачније осветљење иза северне трибине које ће омогућити свим звездашима да у вечерњим часовима у одличним условима посете своју другу кућу. Црвена звезда као одговоран клуб води рачуна о препорукама мерама штедње и велику пажњу у свом функционисању посвећује управо овом сегменту. Сјајан амбијент око стадиона “Рајко Митић” је новим осветљењем додатно модернизован, а нешто више о свему томе можете чути у новој епизоди емисије “Тема дана” од директора стадиона нашег клуба Стефана Дичића.

The post Тема дана | Ново осветљење украсило Маракану, Звезда поштује препоруку о мерама штедње appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment