Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

АБА У19 – Црвена звезда мтс на завршном турниру

Јуниори Црвене звезде мтс сигурном игром у другој утакмици квалификационе групе Б (играчи до 19 година) пласирали су се на завршни турнир АБА лиге који ће се одржати наредне године током априла месеца.

Црвено-бели су након победе над екипом СЦ Дерби у петак, где су практично обавили главни део посла, у недељу у дворани у Чајетини потврдили пласман убедљивом победом над екипом МЗТ Скопље резултатом 103:60 (20:19,27:12,30:17,26:12).

Најефикаснији у екипи Црвене звезде која је практично доминирала од старта друге деонице, био је Гагић са 28 поена, док је Гачић уз 22 поена имао и 12 скокова.

КК Црвена звезда мтс: Дробњаковић 8, Радовановић 8, Дабић 13, Гачић 22+12 ск, Гагић 28, Бабић 6, Лукић 5, Авлијаш, О Лукић 1, Давидовић 5,Новчић 7;

КК Црвена звезда је тако са две победе као победник турнира који је одржан на Златибору (утакмице су се играле у дворани у Чајетини) обезбедила пласман на завршни турнир на коме ће учествовати 4 победника квалификационих турнира који су се играли на Златибору и у Лакташима. Пласман на завршни турнир обезбедиле су и екипе Игокее и Меге, док ће последњи путник бити победник дуела између Задра и Цедевита Олимпије.

Турнир је на програму 6-7.априла 2023. године, а место одржавања биће одређено накнадно.

The post АБА У19 – Црвена звезда мтс на завршном турниру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment