Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели се спремају за Монако (петак, 21)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након две врло важне победе над Бајерном и Игокеом гостују у петак у Монаку.

Екипа је на Азурну обалу отпутовала још у среду заједно са фудбалерима које у четвртак очекује пресудна утакмица за европско пролеће.

Меч Монако – Црвена звезда првобитно пралниран за четвртак на захтев локалне полиције померен је за петак и играће се у 20.30 часова.

Тренер Владимир Јовановић поново неће имати цео састав на окупу, за меч са екипом која је изванредно отворила овогодишње издање ЕЛ, недостају Митровић,

Тренер КК Црвена звезда мтс Владимир Јовановић: – Очекује нас утакмица са једном од најбољих екипа у Евролиги која је прављена за Ф4. Скуп сјајних индивидуалаца који једним потезом решавају утакмицу, од Џејмса, Лојда и Окобоа у бековској линији они су претња сваком тиму. Покривени су и испод коша где такође имају сјајне играче, уклопљено је све у један систем. У првих пет утакмица забележили су 4 победе, а изгубили само од Макабија где су имали 20 поена разлике предности. Без пораза су у Француској, и ово је сигурно једно од најтежих гостовања за сваку екипу у ЕЛ. Спремамо се као и за сваког противника, и надам се да ћемо бити на висини задатка. И даље нисмо комплетни, недостаје нам Лука Митровић, ту смо са 13 играча, и ови момци који су ту, спремни су да истрче на паркет. Имаћемо у четвртак и петак још тренинга, и верујем да ћемо на првом месту енергетски одговорити екипи Монака – рекао је тренер црвено-белих.

Немања Недовић: – Очекује нас тешка утакмица. Монако игра заиста сјајно, има одличну екипу, дупло већи буџет него претходне сезоне. На свакој позицији по два врхунска евролигашка играча. Покушаћемо на леђима последњих тријумфа у АБА лиги и Евролиги да наставимо добар низ. Монако има сјајан индивидуални квалитет, поготову на спољним позицијама. Направићемо анализу, да видимо које су њихове мане и слабости и да пробамо ту да их нападнемо. Ако дођемо до последње четвртине са шансом за победу… мислим да је све могуће. Имамо два дана да се припремимо на најбољи могући начин и то ћемо урадити – рекао је Немања Недовић који је се полако враћа након одсуства због повреде листа коју је задобио на ЕП у Чешкој.

Екипа Црвене звезде мтс у четвртак ће након тренинга бодрити фудбалере на стадиону „Луј II“ у Монаку, а у петак одрадити још један тренинг. Повратак за Београд планиран је за суботу.

The post Црвено-бели се спремају за Монако (петак, 21) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment