Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рендулић: Велика школа за нас, поносан сам на Звездину будућност

Омладинци Црвене звезде су поражени у двомечу од АЗ Алкмара и то након пенал серије која је завршена у корист гостију из Холандије, а утиске након још једног сјајног издања наших храбрих бисера изнео је шеф стручног штаба Зоран Рендулић.

Сигурно да остаје жал. Ови момци су у две утакмице показали да Црвена звезда има озбиљну будућност. Одмерили смо снаге са једном од најбољих екипа у Европи у овом узрасту. Остати непоражен на две утакмице против оваквог противника је стварно велики подстрек за ове момке и њих чека много оваквих утакмица у каријери.

Екипа је пружила праву такмичарску игру и испунила све захтеве стручног штаба, што је резултирало да у два меча наши јуниори остану непоражени.

– Стварно сам поносан. Радили смо све што смо се договорили и изгледали много боље него у првој утакмици. Мислим да смо чак у једном моменту били ближи голу и да смо при резултату 1:1 имали чак и боље шансе. Били смо бољи и у последњих пет минута, али против овалвог противника просто морате да искористите шансе. У ова два меча смо показали много тога доброг. Ово је велико искуство за све нас. Сви кажу пенали су лутрија, а ја сам такмичар и када се изводе једанаестерци. Желели смо да будемо такмичари од првог минута и то смо и успели. Ето, на пеналима нам је недостајало мало среће, али мислим да ове момке чекају блиставе каријере.

Говорио је стратег нашег тима и о првотимцима – Лековићу, Станковићу и Мијатовићу, али и истакао да су и остали фудбалери показали да су спремни за сениорски фудбал.

– Види се да они праве разлику. Морам да напоменем да су у противничкој екипи сви играчи 2003. или 2004. годиште, док код нас има и велики број фудбалера рођених 2005. године. Многи момци су показали да су спремни за сениорски фудбал и оно што их очекује.

Захвалио се Рендулић и многобројној публици која је вечерас бодрила наше омладинце.

Подршка је данас била изванредна и хвала навијачима на томе. Ови момци су то заслужили – закључио је Рендулић.

The post Рендулић: Велика школа за нас, поносан сам на Звездину будућност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment