Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Убедљива победа одбојкаша Црвене звезде против Радничког

Одбојкаши Црвене звезде одиграли су још један перфектан меч. У трећем колу суперлигашког такмичења изабраници Игора Жакића победли су Раднички из Крагујевца са 3:0 на Бањици и за сада су уз Млади радник једнина екипа без пораза у текућој сезони. Ако се по јутру дан познаје, нема сумње да су црвено-бели већ сада истакли кандидатуру за титулу.

Само на старту меча одбојкаши Црвене звезде имали су донекле проблема, повели су гости из Крагујевца са 10:6, међутим онда је уследила офанзива домаћих и пет везаних поена за вођство од 11:10. Успели су преко Бохарева, да изједначе одбојкаши Радничког на 11:11, потом и 19:19, ипак то није било довољно да се зауставе расположени изабраници Игора Жакића, који су на крају први сет завршили са 25:22.

У другом сету није било толико проблема за црвено-беле, иако су одбојкаши Радничког на старту повели са 4:2. Тргли су се на време одбојкаши Црвене звезде и направили серију од пет везаних поена. Играо се потом поен за поен све до 9:8, а онда су домаћи преузели инцијативу, поново везали шест поена и већ тада је било јасно коме припада други сет, који је завршен са 25:17.

Пала је концентрација црвено-белима у трећем сету што су искористили гости из Крагујевца и на 15:14, везали четири поена за 15:17. Уследио је период велике борбе. Црвено-бели су успели да одиграју добро у кључном трернутку утакмице и после 18:21, вежу три поена (два Мариновића и један Поломца) за 21:21. Улазак Пепића донео је бољу игру Црвене звезде, што је на крају резултирало добијеним и трећим сетом са 25:23.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Душан Николић са 14 поена, док је Лазар Мариновић освојио 12.

У наредном колу Црвена звезда (4.новембра) гостује Такову у Горњем Милановцу.

Црвена звезда – Раднички ДОО 3:0 (25:22, 25:17, 25:23)

СЦ „Вождовац“ на Бањици. Гледалаца: 150. Судије: Александар Петровић и Ђорђе Зеленовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 6, Корпивица 8, Мариновић 12, Николић 14, Поломац 5, Караско 1, Пепић 1, Јовић, Ристић (либеро).

РАДНИЧКИ ДОО: Ковач 6, Петровић, Радевић, Ристић 12, Благојевић 11, Бохарев 7,Сташевић (либеро), Пантовић (либеро) Иванковић, Гоић 4.

The post Убедљива победа одбојкаша Црвене звезде против Радничког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment