Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Награда младима за рад на тренинзима

Фудбалери Црвене звезде су савладали Колубару резултатом 0:2 у оквиру 17. кола Суперлиге Србије, а утиске после новог тријумфа нашег тима изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Најбитнија су три бода. Утакмица је била контролисана, приметна је велика разлика у квалитету и задовољан сам што смо могли да наградимо младе играче за рад који улажу на тренинзима. Видели смо и ми они где су и шта су у овом тренутку. Желео сам већу ефикасност, као и да будемо креативнији, али и када смо правили прилике, мало нам је недостајало да постижемо голове. Ипак, постигли смо два поготка, можда је лепршавост изостала, али три бода су најбитнија. Противник је био верзиран на дефанзиву, али знали смо то и тако смо и припремали меч који смо у потпуности исконтролисали – почео је Милојевић.

Асистенција младог Мијатовића, као и првенац Кулибалија могу да радују нашег стратега.

– Мијатовић је талентован играч и видно је да када игра просто и једноставно онда то иде како треба, а када мисли да може да игра на нивоу онога што је радио у Омладинској школи, онда је то мало теже. Међутим, све ово је школа за њега. Кулибали је шпиц који је добар у шеснаестерцу и када му доносите ту лопту, онда он може да буде ефикасан. Као и сваком нападачу, треба му континуитет игара и голова да би имао самопоуздање, али сматрам да ће нам користити у наредним мечевима.

Наредни изазов је у четвртак од 18 часова и 45 минута када ћемо гостовати Монаку, у одлучујућој утакмици групне фазе Лиге Европе.

Негде су играчи подсвесно имали тај меч у глави, па је можда долазило и до комфорности, али смо тријумфовали на основу квалитета, па и добре игре коју смо приказали. Подсвесно смо били окренути Монаку, али од сутра се у потпуности спремамо за то што нам предстоји. Није лако, нећемо да претимо Монаку, али верујем у нас, у оно што радимо, као и у навијаче који ће сигурно доћи да нам пруже подршку. Верујем да можемо да победимо, а онда ћемо да видимо шта се десило и на том другом мечу – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Награда младима за рад на тренинзима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment