Moja Crvena Zvezda
Архива

Ivanov zamena za Salatu

Ivan Ivanov član ruske Alanije biće zamena za Kornela Salatu

Pošto se saga o prelasku slovačkog reprezentativca Kornela Salate u redove našeg kliba i dalje oteže, iako je prema svim dostupnim informacijama pouzdani štoper najbliži našem klubu, rukovodstvo FK Crvena zvezda ne sedi skrštenih ruku.

Poznata je želja trenera Roberta Prosinečkog da do polaska na prvi deo bazičnih priprema u Budvu ima na okupu celokupan igrački kadar, i iz tog razloga, sportski direktor Ivan Adžić ima spremne zamene. U pitanju su Ivan Ivanov i Endru Mvesigva.

Ivan Ivanov je rođen 25.2.1988. godine. Trenutno nastupa za rusku Alaniju iz Vladikavkaza, a u dresu bugarske reprezentacije do sada je zabeležio 14 nastupa. Njegova trenutna cena iznosi oko 750.000 evra. Ukoliko propadne dogovor sa Salatom, Ivanov je prva opcija našeg kluba.

Pored Ivanova, kao eventualno pojačanje figurira Endru Mvesigva, i to samo pod uslovom da i transfer Ivanova propadne. Dvadesetsedmogodišnji defanzivac, član je reprezentacije Ugande, a od prethodne sezone nastupa za kinesku ekipu Čongjang Lifan.

Rukovodstvo našeg fudbalskog kluba je spremno. Sada su na potezu Slovan i Salata.

Повезане вести

9 comments

Comments are closed.