Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан: Још три корака до циља, звездаши потребни сте нам

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 17 часова на стадиону „Рајко Митић“ у оквиру петог кола плеј-офа националног шампионата дочекати Раднички из Ниша, а своја очекивања пред још једно „финале“ у низу, изнео је капитен нашег тима – Милан Борјан.

Још један тежак меч у низу је пред нама, али вредно радимо како би обрадовали све навијаче. Имамо пуно поверење стручног штаба, и трудимо се да увек испунимо оно што од нас траже. Показујемо квалитет из утакмуице у утакмицу, и у сјајној смо форми. Сваки меч до краја је финале за себе, и тако се и припремамо. Атмосфера у екипи је фантастична и заједно идемо ка постављеном циљу, а то је одбрана дупле круне – почео је капитен црвено-белих.

Истакла је Звездина „хоботница“ да је фантастична подршка изузетно допринела сјајним играма, али и позвао све заљубљенике у црвено-беле боје да и у наредним мечевима буду ветар у леђа нашем тиму.

Сигурно је да све ово не би било могуће без најбољих навијача. Из меча у меч су наш дванаести играч, било да играмо код куће или у гостима. У Новом Саду су направили невероватну атмосферу, препознали су тренутак и дали нам крила кад је било најважније. Надам се да ће и у суботу доћи у што већем броју. Играмо добар фудбал, и не видим зашто трибине не би биле испуњене. Остало је још мало до краја сезоне, и овим путем позивам све навијаче да дођу у што већем броју, и помогну нам да остваримо заједнички циљ – закључио је Борјан.

The post Борјан: Још три корака до циља, звездаши потребни сте нам appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment