Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за Раднички од сутра у продаји

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 7. маја од 17 часова на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу нишког Радничког у оквиру петог кола плеј-офа, а карте за тај сусрет од сутра ће се наћи у продаји. Такође, сви они који буду део акције „Црвено-бела крв“, у знак захвалности добиће ваучер који могу заменити за бесплатну карту на благајни нашег стадиона за утакмицу између Црвене звезде и Радничког.

Црвена звезда силовито јуриша ка одбрани дупле круне, а наредна препрека за изабранике Дејана Станковића биће екипа Радничког из Ниша, у оквиру петог кола плеј-офа државног првенства. Наши првотимци бележе фантастичне партије, и управо зато је битно да и на свакој наредној утакмици трибине буду испуњене у што већем броју. Продаја улазница онлајн почиње већ сутра од 12 часова, а сви заинтересовани до своје карте могу доћи путем линка https://crvenazvezda.iticket.rs. Продаја карата на благајнама Маракане вршиће се у петак, 6 маја у термину од 10 до 18 часова, као и на дан утакмице, од 10 часова па све до почетка меча.

Цене карата су:

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 динара
ВИП Запад: 1000 динара
ВИП 1: 2000 динара
ВИП 2: 2000 динара
ВИП Галерија: 3000 динара

Подсећамо вас да је у току акција добровољног давања крви под називом „Црвено-бела крв“ која ће трајати и сутра, и да сви они који се одлуче за овај хумани чин, као захвалност добијају ваучер који могу заменити за бесплатне карте за утакмицу Црвена звезда – Раднички Ниш. Такође, сви они који добију ваучер као добровољни даваоци крви, треба да дођу до благајне нашег стадиона, где могу заменити ваучер за бесплатну карту.

Овим путем вас позивамо да обезбедите своју карту на време, како би се избегле гужве на благајнама, јер су благајници дужни да због „е-фискализације“ уз сваку улазницу издају и фискални рачун. Звездаши, дођите да заједно бордимо наше момке у још једном финалу у низу! Видимо се на Маракани!

The post Карте за Раднички од сутра у продаји appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment