Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

АНГТ: Црвена звезда добила признање Евролиге и специјалну позивницу

КК Црвена звезда мтс добио је специјалну позивницу Евролиге за учешће јуниорског тима нашег клуба на завршном турниру АНГТ Ф8 који ће се ове године одржати у Београду!

Званични позив КК Црвена звезда од стране Евролиге стигао је у понедељак, а црвено-бели ће се за титулу борити са екипама: Асвела, Стелаазуре из Рима, париског ИНСЕП-а и Реал Мадрида. Још један тим на завршном турниру у Београду чиниће најбољи играчи осталих тимова који су учествовали на завршним турнирима, а тренирао их је легендарни Василис Спанулис, као и још два добитника специјалне позивнице екипе Меге и Макабија.

КК Црвена звезда тако ће се још једном наћи на завршном турниру најјачих јуниорских екипа Европе који је освојила 2014. године у Милану, и још два пута играла финала у Мадриду и Берлину.

Ова специјална позивница представља још једну потврду одличне сарадње и партнерског односа који КК Црвена звезда мтс има са Евролигом већ дуги низ година, и то не само кроз вишегодишњу одличну организацију јуниорског квалификационог турнира, већ кроз промоцију и реализацију свих важних пројеката и програма Евролиге. Такође, ову позивницу видимо и као потврду квалитета нашег рада са млађим селекцијама која је препозната и од стране Евролиге већ дуги низ година.

Црвена звезда је редован учесник завршних турнира јуниорске Евролиге „АНГТ” од 2012. године, и у том периоду црвено-бели су освојили титулу у Милану, одиграли још два финала у Мадриду и Берлину, промовисали велики број играча, од којих су многи били, или су и данас, стандардни првотимци Црвене звезде.

Завршни турнир одржаће се у београдској хали „Ранко Жеравица“ од 18-21. маја 2022. године.

The post АНГТ: Црвена звезда добила признање Евролиге и специјалну позивницу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment