Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Омладинске селекције које стасавају у Звездиној фудбалској академији сутра очекује четири такмичарске утакмице у оквиру њихових шампионата. Јуниори и кадети Црвене звезде гостоваће на стадиону Бродарца, а њихове мечеве ћете имати прилику да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на Јутјуб канала Звезда ТВ.

Звездини јуниори ће у среду од 10 часова гостовати екипи Бродарца, у оквиру 22. кола државног првенства. Изабраници Милана Стегњајића су у претходном колу на теренима иза југа Маракане били бољи од ОФК Београда победивши са 6:0. Наши бисери су тако дошли до нова три бода и заузимају прву позицију на табели са 57 освојених бодова, уз гол разлику од 72 постигнута и 22 примљена гола. Црвено-бели су у одличној форми, а томе је допринео и расположени Михајло Милосавић, који је на претходне четири утакмице чак шест пута затресао мрежу противничких тимова.

Очекује нас још једна тешка утакмица у низу. Тренирали смо добро целе недеље и надамо се победи. Идемо из утакмице у утакмицу и на гол више. Циљ је да победимо све утакмице до краја и освојимо титулу, али опет кажем, идемо корак по корак. Битно ми је да као тим изборимо добар резултат и победимо, а наравно да ћу бити задовољан и ако постигнем гол – рекао је Милосавић.

И кадети Црвене звезде ће одмерити снаге са екипом Бродарца, такође на гостујућем терену. Тај меч је на програму од 12 часова и 30 минута, уз директан пренос на Звездиној телевизији. Екипа коју са клупе предводи искусни Слађан Николић бележи фантастичне резултате, а у претходном колу, наши бисери су савладали Телеоптик резултатом 3:0. Након 21 одиграног кола, црвено-бели су првопласирани на табели националног шампионата, уз 56 освојених бодова и гол разлику 80:24. Крилни нападач наше екипе Јован Мијатовић, истакао је да су очекивања велика, али да је екипа спремна да пружи свој максимум.

У екипи као што је Црвена звезда, очекивања су увек на највећем могућем нивоу. Вредно смо радили, и идемо по три бода. У доброј смо форми, постижемо много голова, и верујем да ће тако бити и против Бродарца. Било би лепо када бих дао гол, али пре свега, битно ми је да победимо, и да као екипа будемо на највишем могућем нивоу – закључио је Мијатовић.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 10 часова, омладинци – Бродарац – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Среда, 12 часова и 30 минута, кадети – Бродарац – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Среда, 13 часова, омладинци – Раднички 1923 – Графичар
Среда, 14 часова, кадети – Слога Пожега – Графичар

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment