Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић: Очекујемо препознатљиву подршку

Фудбалере Црвене звезде у суботу од 18 часова очекује 167. вечити дерби који ће бити одигран на стадиону “Рајко Митић”, а леви бек нашег тима Милан Родић верује у успех црвено-белих који би их приближио освајању пете узастопне титуле у националном првенству.

Прва утакмица у плеј-офу уједно ће бити и празник за све љубитеље фудбала, а пре свега наше навијаче. Налазимо се у сјајној форми и у добром расположењу пред највећу утакмицу у српском фудбалу. Успели смо да обезбедимо повољну позицију пред плеј-оф и управо та позиција нам је пружила прилику да вечити дерби играмо на нашем стадиону. Показали смо у овој полусезони снагу и квалитет у дуелу са нашим највећим ривалом. Хоћемо да поновимо такву партију и будемо на свом нивоу. Има још доста да се игра, али смо свесни да ова утакмица може доста тога да одлучи и тако се и припремамо – истакао је Родић.

Дефанзивац који је незамењив у првој постави шефа стручног штаба Дејана Станковића је искористио прилику да позове навијаче нашег клуба да испуне трибине, уживају у утакмици и учествују у акцији “Звезда игра за тебе”.

Очекујемо препознатљиву подршку са трибина и да ће наши навијачи бити на висини задатка као и увек. Много тога смо успели да постигнемо ове сезоне заједничким снагама и то је нешто што нас краси из године у годину. Такође је клуб покренуо и сјајну акцију у оквиру које помаже удружењима којима је помоћ најпотребнија, а наши навијачи су показали хуманост на делу у безброј ситуација. Вечити дерби је права прилика да заједно победимо на терену, али и у хуманој мисији. Пред нама је тежак меч, али ћемо од старту ући у утакмицу са једним циљем а то је победа и радост наших навијача – закључио је Родић.

The post Родић: Очекујемо препознатљиву подршку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment