Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Милуновић: „Конкуренција је велика“

Лепа је била зима 2012. године за Луку Милуновића. Млади репрезентативац Србије је најпре крајем јануара добио папире од белгијског Зулте Варегема и таман кад се спремао да крене ка Србији у један од Суперлигашких клубова, јавила се Црвена звезда. Његова Звезда. Договор је постигнут за пет минута и Милуновић се нашао у авиону за Анталију. После 25 дана фебруарских припрема смеши му се и место у стартној постави.

„Не мислим да сам у стартној постави иако ме то питате. Има још доста времена до првог меча са Спартаком, а шеф ће тек одлучити ко су најбољих 11. Конкуренција је велика. Мој једини сан кад сам долазио био је да што боље одрадим припреме и да будем здрав. И даље имам такав циљ. Ипак, ако се укаже шанса даћу максимум у Звездином дресу“, каже Милуновић.

Навијачи Звезде кад сањају о првом тиму имају и слику онога што их очекује. Колико се твој сан поклопио са реалношћу?

„Мој сан о Звездди смештен је на Маракану, пред пун север или пун стадион. Зато не могу у овом тренутку да кажем да ли се јава и сан поклапају. Питајте ме то кад почне шампионат.“

Милуновић истиче да још увек није смислио како ће прославити први гол, али да га жели и сања.

„Искрено, не мислим о томе превише. Сматрам да није добро кад је човек нечиме оптереећен јер онда то никако не долази. Зато сам миран и вредан, ништа више. Све остало ће да дође, а кад дође видећемо како ћу славити. Свакако ће бити са пуно емоција и спонтано. Мени је најважније да ме заобиђу све повреде и да увек будем здрав. То је моја највећа жеља али ни о томе не мислим превише да нешто случајно не призовем“, јасан је Милуновић.

О систему игре Црвене звезде Милуновић малтене није хтео да прича.

„Немојте мене то да питате. Није моје да о томе причам. Лично волим да играм офанзиван фудбал, са много поседа и сталних напада. Морамо да будемо још мирнији у завршници. Ипак, шта год да се постави од система сви играчи ће испоштовати и бити максимални“, закључује Милуновић.

Повезане вести

10 comments

Delija032 феб 23, 2012 at 17:26

2:0

Reply
Delija032 феб 23, 2012 at 17:32

3..

Reply
Dante феб 23, 2012 at 17:10

Vodimo 1-0!!!!

Reply
Dante феб 23, 2012 at 17:12

Lazovic

Reply
sone феб 23, 2012 at 16:50

Da slucajno nema lik za gledanje???????????

Reply
Dante феб 23, 2012 at 16:46

Crvena zvezda će na današnjoj utakmici (17h) protiv ekipe Krivbasa nastupiti u sledećem sastavu:

Bajković, Mikić, Maksimović, Tošić, Mladenović, Mijailović, Evandro, Milivojević, Lazović, Milunović, Borha.

Reply
Miki Delija феб 23, 2012 at 16:25

Najveca dilema kada pocne prolecni deo prvenstva bice kada mediji jave-Luka ponovo blistao…A mi ne znamo da li je to Luka Milunovic ili Luka Milivojevic :)) Bravo Luka,napred Zvezdo.OPSTA MOBILIZACIJA od prvog kola!!!!!! Takvi igraci nam trebaju-igraci koji Zvezdu sanjaju dok spavaju,koji su Zvezdu sanjali i onda kada nisu igrali u njoj!!!! Samo takvi igraci na javi mogu Zvezdi da donesu uspeh o kome su sanjali !!!!

Reply
CZovac феб 23, 2012 at 20:01

———————-Filip K——————
Marko P————————Marko V—
———–Luka M—–Filip J—————-
——————Milos D———————-
-Filip M—-Nikola M–Nikola M–Filip S–
—————–Marko D———————–

Zamene:
Milos V
Nikola P
Marko M
Lika M

Reply
Marko феб 23, 2012 at 15:59

Jel zna neko hoce li biti negde prenosa danasnje utakmice?

Reply
escort феб 23, 2012 at 15:30

Bice Luka novi ljubimac Severa….

Reply

Leave a Comment