Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Пауза од шест недеља за Ерона Вајта, операција у Минхену

Кошаркаш Црвене звезде Ерон Вајт доживео је током пада на пријатељској утакмици са Панатинаикосом прелом подлактичне кости и биће оперисан у Минхену најкасније у недељу. Ерон Вајт приликом тешког пада није повредио, ни сломио зглоб и шаку, а пауза након овакве врсте операције је шест недеља.

Ерон Вајт ће након хируршког захвата напустити болницу у Минхену најкасније у понедељак.

КК Црвена звезда мтс овом приликом изражава велику захвалност лекарима Бајерна и Марку Пешићу, директору клуба, као и Светиславу Пешићу који су се ангажовали и помогли да Ерон Вајт брзо буде збринут и примљен у болницу у Минхену након повреде коју је доживео.

О току опоравка Вајта КК Црвена звезда мтс благовремено ће обавештавати јавност.

Такође, наш клуб приморан је да искаже и велико незадовољство непримереним понашањем и упадицама појединих чланова КК Панатинаикос током утакмице, а посебно након изузетно грубог старта играча Окара Вајта, почев од дела играчког кадра, као и одсуства било какве реакције медицинског особља и лекара клуба чији је Ерон Вајт био играч.

Црвена звезда мтс жели Ерону Вајту брз опоравак и повратак на терен.

The post Пауза од шест недеља за Ерона Вајта, операција у Минхену appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

ĐOLE BARI 91 сеп 11, 2021 at 23:04

KAKO JE PAO DALEKO BILO MISLIO SAM DA NEĆE USTATI.ISTOK SEKUNDA MU JE GLAVA BILA KRVAVA,UŽAS.OVO SMEĆE CRNAČKO KOJE GA JE ZAMALO UBILO TREBA NEKO DA NAĐE U ATINI I DA MU SLOMI KOSTI.KAD OVAJ SRAMNI KLUB,ČIJI SU NAVIJAČI POBRATIMLJENI SA USTAŠAMA, BUDE GOSTOVAO U BEOGRADU TREBA IH PREBITI I POBEDITI.

Reply
ds Banja Luka сеп 11, 2021 at 22:48

Nikad mi neće biti jasno zašto se na fuci ne pojavi trans podrške košarkašima, kao što se na košarci pojavi trans podrške fudbalerima…… 42+ zivio sam sve one dobre godine, ali KK CZ mi je nešto što se ne moze porediti sa bagrom iz“ lijepe“ rupe..Terzine… I ostale … bagre reketaške….. Dotakli smo DNO….

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 11, 2021 at 22:32

podrška za velikog borca

Reply

Leave a Comment