Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Гобељић: „Да поновимо игру из Београда“

Дефанзивац Црвене звезде Марко Гобељић изнео је очекивања пред реванш меч плеј-офа за улазак у групну фазу Лиге Европе који ће црвено-бели одиграти против Клужа на гостујућем терену у четвртак од 20 часова и 30 минута, али и говорио о великој подршци навијача.

Нема места опуштању, од првог минута морамо да играмо онако како смо играли у Београду. Сви смо свесни значаја меча и шта нам он доноси. Обезбедили смо пети пут заредом групну фазу европског такмичења, али наш циљ је Лига Европе, учинићемо све да до ње и дођемо. Клуж је озбиљна екипа, јасно је да имају квалитет чим се боре за Лигу Европе, на нама је да њихов квалитет неутралишемо и обрадујемо навијаче Црвене звезде. Циљ је јасан, идемо у Румунију по пролаз – истакао је Гобељић.

Осврнуо се десни бек нашег тима, који је недавно одиграо и 150. меч у црвено-белом дресу да је подршка навијача оно што је изабраницима Дејана Станковића недостајало претходне сезоне.

Сјајна година је иза нас, остаје жал што навијачи нису могли да буду са нама, међутим сада је ситуација другачија и то нас веома радује. Њихова енергија нас додатно мотивише и буди “глад” за победама. Пружили су нам велику подршку већ на самом старту сезоне и веома смо им захвални због тога. У Румунији ћемо играти за њих, како бисмо им омогућили да ове сезоне надокнаде пропуштено и како бисмо се сви заједно радовали новим успесима Црвене звезде, који су са њима загарантовани – закључио је Гобељић.

The post Гобељић: Да поновимо игру из Београда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment