Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одложен сусрет Радник – Црвена звезда

Црвена Звезда и Радник из Сурдулице су се требали састати у петак у оквиру петог кола Суперлиге Србије. Како је саопштила Суперлига овај меч ће бити одложен. Разлог је згуснут распоред екипе црвено-белих који вечерас играју реванш утакмицу против екипе Шерифа.

– „Меч 5. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије између ФК Радник и ФК Црвена звезда одложен је због наступа београдског тима у европским такмичењима. На основу захтева ФК Црвена звезда за одлагање утакмице 5. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије, која је требало да буде одиграна у петак 13. августа 2021. године између ФК Радник и ФК Црвена звезда, а уз сагласност ФК Радник, донета је одлука о одлагању.Нови термин одигравања овог сусрета биће накнадно саопштен“, саопштено је.

Повезане вести

8 comments

Milan Kovacevic авг 11, 2021 at 07:14

Jao umorni su od Netrcanja ,pa da se odmore malo ,dalek je put isli su biciklima na utakmicu, pa da bratee, a ne avionom sat i 15 minuta.
Majko mila ,radnik nije trebo pristati na to ,nego pobjediti zvezdu da se vidi hahha Umor.
Mislim Smor od Fudbala.

Reply
Delije Sever Ns авг 11, 2021 at 00:08

Sve si pogodio braćala.Ali ja izgleda da sam u nekim zabludama.Ostaviti Dragovića i Deganeka,oterati sve igrače i Stankovića da više nevide Marakanu a priključiti prvom timu Boška Đurovskog i sve igrače iz Grafičara.

Reply
Loki авг 11, 2021 at 11:54

U principu se slažem s tobom…ali mala reakcija… Veličamo bre mnogo neke ili polu-igrace ili umorne i potrošene. Sve neke“zveri od igrača“ koji ne mogu dva sprinta da istrče ili nakon svakog duela završe na zemlji. I sad – Dragović. On je doktor za razne Pankove i Babiće, ali osim suverrne tehnike kontrole lopte nista specijalno nije pokazao. Neshvatljivo je da takav internacionalac sa 1, 90 cm ima tako lošu skok igru, potom je prilično spor i neokretan!!! Igrac takve reputacije redovno kasni u bloku. Razumem da su mu ovo prve utakmice kod nas, ali kvalitet se uvek vidi. Ja sam malo stariji, i mogu da prizovem starije da uporede prvih 5 utakmica Belodedića u Zvezdi i prvih 5 Dragovića! Pa to je kao da uporedite Luku Dončića i našeg Uskokovića! Ali, stvarno…Ponavljam: Dragović je prof.dr. za Pankova, Babića, Erakovića…ali…izgleda da je odavno bio njegov igrački zenit…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 11, 2021 at 12:09

brate moj rodjeni moje 55g.iskustvo i moje oko me retko kada prevari..gledao sam grafičar u nedelju i cela postava je bolja od 25 cepanica koje imamo..to ti tvrdim glavom..pa mi imamo bekove za etiopiju najgore na svetu od svih liga,neverovatno da centaršutom uvek pogode prvog igrača u zadnjicu..pa ibanjez jeste taraba od igrača ali sa 35g je uputio bar 5 centaršuta vrhunska,oštra a ne neke sveće..a i da pogode neki centarsut ko će da da gol..dioni? pa ne,dečko je operisan za fudbal,ma sta da ti nabrajam dalje..naša igra je troma,prespora,procitana,staromodna a to je jel takve igrače imamo koji stalno guraju loptu nazad..mi brate igramo u rikverc i samo neka dodavanja štopera koja su mučna za gledanje..pa mi imamo najsporije zadnje vezne na svetu sanogo,krstičić,petrovic nesretni srnić itd..pa nema tu brate sreće,evropski fudbal je snaga i brzina a mi takve igrače nemam ni u snu

Reply
Delije Sever Ns авг 10, 2021 at 21:41

Bio sam ubeđen u prolaz ali sam se grdno zajebo!Da je morala Stanković odma da podnese ostavku a sa njim ima još ko treba da ide…Ove je bruka i neliči ninašta.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2021 at 23:28

brate jel sam bio u pravu za svakog igrača 101%..ovo je naša realnost koju sam najavio posle pripremne tekme sa sturmom..sad je svakome jasno zasto nemamo igrača od 32 da ne vredi niko ni 1000din..jbg..ovo je ili vrediš ili ne vrediš..a koliko vredimo rezultati kazu sve..

Reply
Nikola авг 10, 2021 at 21:14

Ahahahaaaaaaaaaaa

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2021 at 19:55

zasto odloženo kad smo ispali od meklauda šerifa

Reply

Leave a Comment