Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Нејт Волтерс поново црвено-бели

Амерички бек Нејт Волтерс враћа се у Црвену звезду са којом је у уторак потписао једногодишњи уговор!

Тридесетогодишњи бек из Минесоте, тако се враћа међу црвено-беле са којима је у сезони 2016-2017 освојио триплу круну (Куп Радивоја Кораћа, АБА лигу и домаће првенство).

Некадашњи бел Милвоки Бакса и Њу Орлианса, стиже у Београд из редова УНИЦС-а из Казања са којим је прошле сезоне освојио Еврокуп.

Висок 193 центиметара, Нејт Волтерс се враћа у средину коју познаје и клуб са којим је у сезони 2016-2017 уписао највећи успех у својој каријери.

Осим у Милвокију и Њу Орлиансу, овај поуздани бек играо је у НБА лиги и за екипу Јуте, а сада већ богато евролигашко искуство надоградио је и сезонама у Жалгирису и Макабију.

Нејт Волтерс је шесто појачање црвено-белих у летњем прелазном року након долазака Ивановића, Митровића, Вајта, Лазаревића и Калинића.

О свим даљим корацима КК Црвена звезда у текућем прелазном року, као и званичном окупљању тима и почетку припрема за нову сезону 2021-2022, јавност ће бити благовремено обавештена искључиво преко званичног сајта и осталих друштевних платформи клуба.

Нејт добро дошао у Црвену звезду!

Повезане вести

4 comments

Loki авг 11, 2021 at 15:34

Sta mi ovo radimo? Nejt je solidan igrač, ali on NIJE pojačanje. On ce pojačati roster i konkurenciju, ali nije igrač koji ce praviti razliku i biti nosioc igre(U Uniksu, prosek 5 koša po utakmici i 2, 4 asistencije!!!!).Nama OČAJNIČKI trebaju tri nosioca igre, a ne tzv solidni igrači. Mozda je Krvavi u pravu da nam se gasi svetlo u skoro svim sportovima(od 8 vaterpolo reprezentativaca koji se vraćaju u srpske klubove, NIJEDAN ne dolazi u Zvezdu, cak dvojica idu u novopeceni klub u Zrenjanin!!! Sa Studentom i Tašom cemo se boriti da ne budemo poslednji!).

Reply
MILOS RANKOVIC авг 10, 2021 at 21:13

KRVAVI PUSTI TO SEZONA NIJE NI POCELA,ZOVEM PRAVE NAVIJACE ZVEZDE OD 15 GODINA PA NADALJE OKRENITE SE KOSARCI I NAVIJAJTE ZA NAS KLUB,PUSTITE FUDBAL JER TAMO RADE LJUDI KOJI NEVOLE ZVEZDU I KOJI GLEDAJU KAKO DA UNISTE ZVEZDU,COVIC KOME NIKO NEDAJE PODRSKU KOGA NIKO NEPITA KAKO JE,COVIC KOJI HOCE DA NAPUSTI ZVEZDU,HAJDE DA POMOGNEMO TOM COVEKU,NEMOJTE NASEDATI NA FORE VODJA DELIJA TO JE JOS JEDNO VELIKO ZLO ZVEZDE KOJI PODRZAVAJU TERZICA,MRKELU I STANKOVICA

Reply
Aleksandar 89 авг 10, 2021 at 22:19

Milos Rankovic ja sam za podrsku i Fudbalskom Klubu Crvena Zvezda i Kosarkaskom Klubu Crvena Zvezda ujedno i celokupnom Sportskom Drustvu Crvena Zvezda.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 10, 2021 at 21:02

haha..pa mi će da ispadnemo i iz aba lige..ugasili smo kao i u fudbalu

Reply

Leave a Comment