Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Монца понудила 1,7 милиона евра за Фалка

Медији у Турској селили су Звездиног везисту Филипа Фалка у тамошњи Алтај, али се појавила нова понуда за бившег играча Лећеа.

Наиме, за овог фудбалера интересовање је показала италијанска Монца, члан Серије Б. По сазнању „Mozzartsporta“ италијански друголигаш послао је и конкретну понуду, а она износи 1.700 000 евра, што је нешто више него што су црвено-бели издвојили за њега када је долазио из Лећеа.

Фалко се још увек није изборио за стартну поставу у екипи Дејана Станковића, па је врло вероватно да ће Звезда озбиљно размотрити ову понуду. Истина, сада је ситуација у српском фудбалу другачија, када су странци у питању, али је и финансијска ињекција важна за српског шампиона, поготово јер су се неки планирали трансфери, за сада, изјаловили.

Повезане вести

5 comments

krvavi zvezdas-DE јул 28, 2021 at 16:47

FALKO JE TRENUTNO NAJBOLJI NAS IGRAČ I IZNAD SVIH,PA BEN JE SMEŠAN ZA NJEGA A DA NE SPOMINJEM DRUGE

Reply
Delije Sever Ns јул 27, 2021 at 22:04

„Istina“…jel se ti to zajebavaš ili si ozbiljan!

Reply
Istina јул 27, 2021 at 20:58

Ne pustati ga ni pod razno.Falko je najbolji igrač uz Kataija i Ivanića a trenutno je u najboljoj formi od svih ali Stanković stavlja Bena pre njega,zbog ranijih zasluga.Falko pod hitno u startnoj postavi i to u kontinuitetu a neka prodaju Bena jer i njega traže saudijci.

Reply
dusan јул 27, 2021 at 21:33

mislim da ova prica nema nikakve veze sa fudbalom.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 28, 2021 at 16:47

APSOLUTNO SE SLAZEM

Reply

Leave a Comment