Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Нноко на раскрсници. Звезда, Бајерн или Басконија?

Спортски сектор нашег клуба заједно са трофејним тренером Дејаном Радоњићем увелико ради на формирању екипе за наредну 2021/22 сезону. До сада су екипу са Малог Калемегдана појачали доскорашњи играчи подгоричке Будућности Никола Ивановић и Лука Митровић, у екипу се вратио некадашњи јуниор наше екипе Стефан Лазаревић, а из атинског Панатинаикоса стигао Ерон Вајт. Последње појачање стигло је из Шпаније у лику Николе Калинића.

Јасно је да ће и у наредном периоду бити долазака, али исто тако постоји и једна недоумица када је у питању играч који је претходне сезоне носио црвено-бели дрес и који је у финишу сезоне показао сав свој раскошни потенцијал. У питању је камерунски центар Лендри Нноко.

Још увек није познато да ли ће Нноко остати на Малом Калемегдану и наредне сезоне, мада колико се сазнаје тренер Дејан Радоњић би волео да има у екипи некадашњег играча берлинске Албе. Ипак, како преноси грчки новинар Христос Харпидис још један клуб се укључио у трку за потпис камерунског центра. Од раније је познато да Ннока у својим редовима жели минхенски Бајерн, а сада се у трку укључила и шпанска Басконија.

Лендри Нноко је током претходне сезоне забележио 37 наступа у црвено-белом дресу и био стрелац 269 поена, а током играчке каријере до сада је наступао за италијански Пезаро, амерички гранд Рапидс Голд, турску Сакарију и већ помињану Албу из Берлина.

Повезане вести

1 comment

dusan јул 27, 2021 at 21:36

mislim da bi bilo posteno da se vise ne brukamo. neka vlast koja je franjevcima dala milijardu kaze da ne treba da igramo evroligu i neka da odmah njima da ucestvuju jer se to izgleda sprema. ovo je uzas, a mi dostojanstveno cutimo

Reply

Leave a Comment