Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Леви бек Бордоа на скенеру нашег клуба

Поред позиције нападача, примарно за спортски сектор нашег клуба је ангажовање левог бека. Већ извесно време као потенцијално нови становник Београда помиње се Колумбијац Хоан Мохика који је претходне сезоне наступао за шпански Елче као позајмљени фудбалер Ђироне. Иако преговори увелико трају, сада су се појавил нове информације, тј. за услуге колумбијског левог бека интересовање је показала и екипа Олимпијакоса чиме се преговори у многоме компликују.

Иако је и даље Мохика прва опција нашег клуба, како преноси „MaxBet sport“ наш клуб има и резервно решење. У питању је фудбалер Бордоа Максим Пунџе. Француз камерунског порекла, рођен је у Бордоу 16. августа 1992. године и целокупну своју каријеру провео је у дресу „Жирондинаца“ изузев сезоне 2011/12 у којој је као позајмљен играч наступао за екипу Нима. Максиму Пунџеу уговор са матичним клубом истиче 1. јула ове године па би члан нашег клуба постао без плаћања обештећења.

Јасно је да ће на стадион „Рајко Митић“ овог лета стићи леви бек, а да ли ће то бити Мохика, Пунџе, или неко трећи остаје нам да видимо.

Повезане вести

Leave a Comment