Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ћопић рођени победник

Када неко као петлић обуче дрес Црвене звезде и успе да освоји свако такмичење у ком је играо, закључно са титулом у сениорском тиму, онда се може рећи да је реч о рођеном победнику, нашем Марку

Још једна победа и титула… Драго ми је наравно што сам од најмлађег узраста па до данас успео да освојим трофеј у свакој старосној категорији. Поносан сам на ту чињеницу, јер сам Звездино дете и увек уз клуб. Није било лако, али оно што краси моју генерацију од нашег окупљања је победнички менталитет, зато све ове трофеје доживљавам као да се подразумевају – почео је Ћопић.

Ипак, најдражи трофеј му је овај омладински.

– Многи су нас отписали и нису веровали у нас, али нисмо одустајали. Борили смо се и вредно радили да би били шампиони и сада када нам је то пошло за руком, могу да кажем да ми је ово најдража титула. Били смо најмлађи у лиги, али смо играли најбољи фудбал. Чак и када је било киксева, није нас то пореметило. Свесни смо били дреса који носимо, „наместили“ смо главе и показали да смо најбољи.

Сећа се Ћопић свог првог тренинга у Црвеној звезди.

– Дошао сам као седмогодишњак у клуб. На првом тренингу ме је дочекао легендарни Живан Љуковчан. Нисам имао трему. Генерално је никада немам и сматрам да ми је то велика врлина. Тако је било и тада, дошао сам са намером да покажем шта знам и ево остао сам у клубу сада више од деценије.

Као највећи фудбалски сан наводи деби у Црвеној звезди, који ћемо, надам се, убрзо бити остварен.

Од кад сам почео да тренирам, маштао сам о томе да истрчим на Маракану и да освојим титулу са Звездом. Сан ми је да браним у вечитом дербију, да убедљиво победимо, по могућству 3:0 и да отрчим после меча на северну трибину – уз осмех ће увек ведри Ћопић.

Ћопић је у клубу већ 11 година, освојио је 12 титула, закључно са трофејем који је нашем сениорском тиму припао.

The post Ћопић рођени победник appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment