Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Сарадња Звезде и Удинезеа

У клуб из Љутице Богдана је у среду 5. маја стигао председник италијанског Удинезеа, Франко Солдати. Како је написано на Инстаграм налогу ФК Црвена звезда, вођени су разговори о будућој сарадњи.

Није се ишло у детаље, јасно сарадња тек треба да се спроведе у дело, да не би остала само слово на папиру. О сарадњи се говорило и уочи летњег прелазног рока, али јасно је да у бизнису не постоји случајност.

Ко би могао да заврши у Удинезеу из Црвене звезде? Можда млади Вељко Петровић и/или Жељко Гаврић, којима ускоро истиче статус “бонус играча”. О њима је недавно говорио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, напоменувши да би могли да оду овог лета и да за њих постоје понуде.

Најбољи играчи црвено-белих, они најискуснији, сигурно остају у тиму до завршетка квалификација за Лигу шампиона. Осим ако не стигне нека “непристојна понуда”.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saradnja-zvezda-i-udineze-ko-bi-mogao-da-zavrsi-u-crno-belom-280764/?fbclid=IwAR1qmOsehBR-oMcc4N7lUyocChirB08DY8RWArlRzq7aiMNzPGgoP47q9GI

Повезане вести

Leave a Comment