Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Четворка омладинаца

Јуниори Црвене звезде савладали су крушевачки Трајал резултатом 4:0 у оквиру 34. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића су повели голом Јована Митуљикића, а ривала су дотукли Марко Ћурић, Никола Кнежевић и Александар Кахвиċ.

Црвена звезда – Трајал 4:0 (0:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Милош Живановић.

Стрелци: J.Митуљикић у 50, Ћурић у 60, Кнежевић у 67. и Кахвић у 78. минуту.

Црвена звезда: С. Маринковић, Радојевић, Петровић (од 76. Лечић), Крстић, Лукић, Ћурић (од 73. Пантић), Кнежевић (од 78. Пиргић), Ј. Митуљикић, Бачанин (од 33. М. Стојановић), Н. Митуљикић, Николашевић (од 51. Кахвић).

Трајал: Недељковић, Ђаковић, Здравковић, Соколовић, Јовановић, Стојановић (од 64. Милић), Милосављевић (од 67. Н. Јовановић), Ђокић, Милошевац (од 70. Влајић), Чоловић, Весић.

Одлично су отворили меч омладинци нашег клуба и прву шансу створили у шестом минуту. Петровић је прошао по левој страни, али његов ударац није био прецизан. Кнежевић је запретио у 14. минуту са дистанце. Два минута касније, Бачанин је из окрета покушао, али је голман Недељковић био добро постављен. Нову прилику црвено-бели су имали у 22. минуту игре када је Никола Митуљикић предриблао једног дефанзивца гостију, али је „пуцао“ преко пречке. Пулени Марка Неђића су диктирали темпо, а екипа Трајала се организовано бранила током већег дела првог полувремена. У 38. минуту игре, Радојевић је интелигентним потезом покушао да савлада чувара мреже гостију, али је лопта „прохујала“ поред гола. Минут касније, Никола Митуљикић се нашао у повољној ситуацији, али је Недељковић добро интервенисао. Наставили су се напади наших фудбалера све до одласка на одмор, али је резултат остао непромењен.

Одмах на почетку другог полувремена, добра прилика за Кнежевића који је шутирао по земљи, али поред леве стативе. У 50. минуту повели су црвено-бели. Давид Петровић је одлично прошао по левој страни, оштро центрирао, а Ђаковић сместио лопту у сопствену мрежу за 1:0. Након водећег гола Црвене звезде играло се углавном између два шеснаестерца, све до 59. минута. Тада је Радојевић центрирао, а Кахвић главом послао лопту у наручје Недељковића. Минут касније, нови гол за наше јуниоре. Ћурић је са ивице шеснаестерца прецизно „тукао“ и мрежа гостију се поново затресла за 2:0. Нису се ту зауставили наши играчи. Седам минута им је требало да постигну још један погодак. Кахвић се сјајно заградио и ослободио двојице чувара. Ушао је у казнени простор, додао за Кнежевића коме са пар метара није било тешко да погоди „мету“ и повећа предност нашег тима. Иако је исход меча био фактички решен, црвено-бели су наставили да ређају прилике. Никола Митуљикић је у 71.минуту погодио стативу. Седам минута након тога, још један погодак. Кнежевић је центрирао у „срце“ шеснаестерца. Настала је гужва у којој се најбоље снашао Кахвић и послао лопту иза леђа голмана Трајала за коначних 4:0. У 85.минуту Марко Стојановић је на пас Јована Митуљикића погодио пречку. До краја сусрета није било конкретнијих прилика. Црвена звезда се овом победом четири кола пре краја сезоне учврстила на лидерској позицији са пет бодова више од Бродарца.

The post Четворка омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment